mam możliwość kupienia felg 7,5 cala szerokie średnica 15 cali ale et 37
no ale nie wiem czy nie trzeba się będzie bawić dystansami, a jak będą dystense potrzebne to jak obejść kwestię szpilek bo moja wersja ma szpilki zamiast śrub
_________________ D-4D + Ubot 520xl
SPAMU¦
Wysłany: Sro Mar 05, 2008 11:04 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
a ja mam 7,5 J i 175 wiec 195 wcale nie jest minimum zalezy kto co lubi mysle ze jak sobie zalozysz 185 to bedzie max albo 195 ale profil 45 wtedy tez ladnie bedzie wygladalo 205 dla mnie przesada
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
chłopaki chyba "ładnosc" nie powinno tu mieć znaczenia jako pierwsze po to są kalkulatory rozmiarów żeby ich używać... opona na feldze musi spełniać określone parametry w określonym samochodzie to nie jest kolor żeby sobie dobierać wedle gustu... właściwym rozmiarem będzie 195 tym bardziej przy jednostce 1.4
o gustach sie nie dyskutuje a czy u mnie na samochodzie to tak tragicznie wyglada
dobryziom napisał/a:
chłopaki chyba "ładnosc" nie powinno tu mieć znaczenia jako pierwsze po to są kalkulatory rozmiarów żeby ich używać... opona na feldze musi spełniać określone parametry w określonym samochodzie to nie jest kolor żeby sobie dobierać wedle gustu... właściwym rozmiarem będzie 195 tym bardziej przy jednostce 1.4
ale tylko przy profilu 45 przeciez orginalne opony to 185 przy tym silniku ?
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
ale tylko przy profilu 45 przeciez orginalne opony to 185 przy tym silniku ?[/quote]
oj Bula maniaku a ty dalej swoje zobaczysz pozacierasz albo co gorsza pogniesz ranty i będziesz miał:)
oj Bula maniaku a ty dalej swoje zobaczysz pozacierasz albo co gorsza pogniesz ranty i będziesz miał:)
Pozatym nawet 195/50 są ciut mniejsze średnicą koła od "fabryki" a co dopiero przy profilu 45 jak dla mnei 195 lub 205 przy profilu 50 będą najrozsądniejsze do tych felg To jest moje zdanie i całkowicie sie z nim zgadzam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum