Wysłany: Nie Lut 24, 2008 12:58 [R820] Przednie zawieszenie
Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1993
Witam!
Mam Roverka 820Si z 93 roku. Rozklekotaly mi sie sworznie górnych wachaczy. Chcialem je wymienic tylko niemoge znależć w zadnym katalogu takiej części. Moze ktoś wie jaki jest nr katalogowy górnych wachaczy albo gdzie je kupic.
A moze wystarczy w nich wymienić tylko silentblocki, tylko tez nie wiem od czego by je dopasować.
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Wto Sty 04, 2011 00:24, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Nie Lut 24, 2008 12:58 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Rozklekotaly mi sie sworznie górnych wachaczy. Chcialem je wymienic tylko niemoge znależć w zadnym katalogu takiej części
w sklepie InterCars widnieją pod indeksem OC402537 ... dostępnych obecnie 13 szt.
zadzwoń do ichniejszego oddziału na ul. Grudziądzkiej, a na pewno na następny ranek będziesz miał do odbioru na miejscu
_________________ zanim się wygłupisz polecam: nasza strona główna, techniczny FAQ, forumowa szukajka, punkty pomógł ...
Romi [Usunięty]
Wysłany: Wto Lut 26, 2008 20:30
Dzieki .
Sworznie mają, a te silentblocki da sie wymienić w tych wahaczach co by tak nie piszczały w czasie jazdy?
Jak tak to od czego je dopasować.
Sworznie mają, a te silentblocki da sie wymienić w tych wahaczach co by tak nie piszczały w czasie jazdy?
Chodzi Ci o tuleje wahacza, prawda?
Sprawdzałeś, czy są dostępne w InterCars albo na www.tomateam.pl?
Dlaczego chcesz od "czegoś" dopasowywać? Szukaj w pozycji ROVER 800.
_________________ Nie udzielam pomocy na priv oraz na gg! Masz problem? Pisz na forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum