Tak się zdarzyło, że i mnie spotkała niemożliwość odjechania własnym samochodem z parkingu...
A mianowicie jedyny pilot centralnego zamka został utracony, kodu brak:)
Tak teraz mogę się uśmiechać:) Problem pojawił się w momencie poszukiwania serwisu, który mógłby mi pomóc:)
Piloty z allegro, ale gdzie programować? jestem z woj. śląskiego...
Znalazłem jednak serwis w Gliwicach (oczywiście mamy Radzionków i Dąbrowę Górniczą) - lecz dla mnie idealne rozwiązanie...
Postanowiłem, że podam Wam również ten serwis - aktualnie przede wszystkim BMW.
ZHU Tarnowski
ul. J. Śliwki 13b
44-100 Gliwice
serwis i części:
(032) 2792184 lub 2705281
sprzedaż samochodów:
(032) 3305510 lub 3305511
Dane zaczerpnięte z www.tarnowski.com.pl
Po pierwsze bardzo kulturalna obsługa, po drugie szybko i kompetentnie... nie mówiąc o tym, że sama cena usługi niższa niż w pozostałych wymienionych, a programowanie na miejscu - nawet godzina nie minęła.
Polecam Wam wszystkim.
SPAMU¦
Wysłany: Sob Lut 23, 2008 15:24 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Witam własnie sie tam jutro wybieram ustawienie kata pompy i programowanie pilota po powrocie opisze. Rozmowa telefoniczna była bardzo pozytywna zobaczymy w realu pozdrawiam
Witam własnie sie tam jutro wybieram ustawienie kata pompy i programowanie pilota po powrocie opisze. Rozmowa telefoniczna była bardzo pozytywna zobaczymy w realu pozdrawiam
No i jak było?
_________________ Nie udzielam pomocy na priv oraz na gg! Masz problem? Pisz na forum
Pewnie jeszcze nie wrócił, bo mu auto skopali na amen
_________________ -Nigdy nie rozmawiaj z idiotą.
Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.-
kieras54 [Usunięty]
Wysłany: Pią Cze 03, 2011 22:38
Witam
wiem ze stary temat ale obiecałem sobie że nie odpuszczę powyżej opisany serwis Tarnowski BMW to lipa 4 osoby w salonie jeden pan od przyjecia zgłoszenia a do pomocy oczywiście ale za grubą mamonę . Potrzebowałem uruchomić mojego R 620 zgubiłem klucz z pilotem po sprawdzeniu postów na forum pełen radości zbladłem jak pan od obsługi serwisowej powiedział iz za pilota mam zapłacić u niego 540 złotych , prosiłem aby podjechali z komputerem i weszli w immo aby spróbowac je obejść niestety nie mieli czasu po dwóch tygodniach poszukiwań kogokolwiek kto tylko mógłby mi uruchomić auto znalazłem namiar na http://www.dan-autosystemy.pl/ po wielkiej prośbie sam właściciel przyjechał na miejsce co prawda na drugi dzień ale był na miejscu niestety nie pomógł ale po holu do jego warsztatu auto zrobili mi w jeden dzień ok wyjątkowo bo na prośbę ale zrobili za co jestem wdzięczny i bardzo polecam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum