i czy jest jakas roznica miedzy nimi nie znalazlem natomiast reparaturek dla modelu rocznikiem powyzej 95
jezeli znacie jakies sklepy internetowe ktore moglyby miec w sprzedazy owe reparaturki to prosze o namiar
.
Ostatnio zmieniony przez FSEbola Wto Mar 18, 2008 21:29, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Nie Mar 16, 2008 13:54 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
to najprawdopodobniej byloby to , ale co to za sklep jakm tam kupowac
i co najwazniejsze ...wlasnie kontaktowalem sie ze sklepem V12 -- prowadzacy sprzedaz czesci do aut brytyjskich http://www.v12.com.pl/ sklep rekomedowany przez portal Roverki.pl
i Pan XXX powiada ze nie ma reparaturek do mojego modelu ze trzeba wymienic caly blotnik... .
i teraz wiadomosc do Brt bo tez mowi ze trzeba w jego roverku naprawic blotniki tylnie
Brt napisał/a:
.......
W moim też właściwie by sie przydało wstawić
...usiadz wygodnie...cena oryginalnego blotnika to koszt 1,8 tys sztuka
cytuje maila:
Witam
Reperaturki nie występują jako część zamienna, tylko całe błotniki. 1800zł/szt
Pozdrawiam
XXX
co wy na to ?
..
.
Ostatnio zmieniony przez piter34 Wto Mar 01, 2011 23:10, w całości zmieniany 1 raz
to najprawdopodobniej byloby to , ale co to za sklep jakm tam kupowac
To nie sklep, tylko producent z Danii. Myślę że trzeba popytać w hurtowniach które sprowadzają blachy Klokkerholma. Ja kupowałem reperaturki tylnych błotników do corolli E9 właśnie tej firmy.
_________________ Rover 25 1.4 1999/2001r. midnight blue 1.06.2006 - 7.05.2012
To nie sklep, tylko producent z Danii. Myślę że trzeba popytać w hurtowniach które sprowadzają blachy Klokkerholma. Ja kupowałem reperaturki tylnych błotników do corolli E9 właśnie tej firmy.
a mozesz podac zadres internetowy tej hurtowni w ktorej kupowales reparaturki do E9 ..??
.
.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum