Wysłany: Nie Mar 16, 2008 22:32 Witam, czy będę szczęśliwy?
Witam, od tygodnia jestem posiadaczem Rovera 216 coupe, samochód kupiłem z powodu niesamowitego wyglądu, teraz sie zastanawiam jak nam ze sobą będzie , to pierwszy rover w mojej samochodowej karierze , pozdrawiam wszystkich!
SPAMU¦
Wysłany: Nie Mar 16, 2008 22:32 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Witaj!!
no ja mam swojego 2 dzien problemow z nim nie bedziesz mial jak bedziesz o niego dbal, to honda wiec z czesciami problemu nie ma i kazdy sie na tym zna a wygladem powala na kolana piekny jest!!!! zapodaj jakies foty swojego potwroka
_________________ to boost or to boost even more - that's a question
śśśśśśliczota furka brakuje mu tylko lotki na klape i wydech bym dał pojedynczy owalny ale to drobnostki, pozatym piekny jest i widac ze w dobrym stanie daj jeszcze jakies fotki wnętrza, moze wypsoazenie i jakies plany modyfiakcji czy cuś? zapraszam do obejzenia mojej Coupe'ty http://markzo.fotosik.pl/albumy/392124.html moze załozymy jakis wspolny album czy cos na fotosiku? pozdrawiam i mam nadzieje do zobaczenia na zlocie
No cóż fajnie wygląda to fakt, jest kilka rzeczy które trzeba poprawić, tuning zamknie sie tylko większymi felgami 16-17 , nic poza tym, nie będę psuł tego auta, zastanawiałem sie tez nad innym zawieszeniem ale zostanie tak jak jest. Środek seria ale bez pół skóry, jedynie plastikowe drewno mi sie nie podoba, wiec szukam pomysłu
ja chce do srodka troche chromu zapakowac bo ponuro tutaj...wiesz galeczka zmiany biegow alu ramki na zegary, pokretla nawiewow i np do okola drazka zmiany biego, no i drazni mnie to drewno na podszybiu....nie wiem czy felgi 17 nie beda za duzo jak na motor 1.6 to tylko 1.6 a taka fela to juz kawalek kapcia;) ja mam z tylu amorki KONI czerwone i autko siedzi jak przyklejone
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum