a teraz konkrety...wlasnie stalem sie posiadaczem roverka 214 wiec pewnie bede czestym gosciem na tym forum:) co prawda zobacze go live dopiero w pn heheh ... bo jest troche daleko stad ale chcialem sie juz przywitac:)
pozdrawiam
SPAMU¦
Wysłany: Sro Mar 19, 2008 18:54 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wysłany: Sob Mar 22, 2008 00:11 i co mam pisac ? jeszcze nie znam tych wszystkich tablic.
Nie martwcie sie , jestem ,nowy, zapoznaje sie z pisaniem i znakami jakie tu widze. Jestem <dolek> lub ODK 55. Oczywiscie pozdrowienia z Nysy. Przechodze do techniki bo mam pytania.
to jak bedzie wiadomo co do konkretow o jakims spotkaniu w okolicach Katosow to dajcie znac bo ja mieszkam tuz obok:D ps - juz w poniedzialek wylot i zobacze go po raz pierwszy lol
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum