Nie no nie przesadzaj. Sam wiem ze stac mnie na wiecej, ale jakos juz weny nie mam
Zaluje, ze stracilem wszystkie swoje mp3 z dawnych czasow... to bylby ubaw
Pozdrawiam,
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
MaReK ty degeneracie ze światka przestępczego
co nagranie to ci się głos coraz bardziej pogarsza
przestań w końcu pić te tigery
P.S. kozę nakarmiłeś?
_________________ moja historia motoryzacji: - Fiat Cinquecento; 700; - Fiat Punto 1.2 8V; - Fiat Bravo 1.2
16V; - MG ZR 160; - Golf V 2.0TDI; - Golf VI GTD
W ostatnim pliku i zarcie nie mialem zamiaru wkrecac Pani, chcialem po prostu zrobic sobie zart Udal sie, bo jak powiedzial kurier Pani najpierw sie wystraszyla, a potem stwierdzila ze to ten koles z radia Podejrzewam tez, ze z tego a nie innego powodu pizza ktorej oczekiwanie mialo zajac miedzy 30 - 45 min. przyjechala w 15
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Podejrzewam tez, ze z tego a nie innego powodu pizza ktorej oczekiwanie mialo zajac miedzy 30 - 45 min. przyjechala w 15
To jak będę cchciał zamówić pizze, to będę Cie prosił, żebyś zadzwonił!
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Wczoraj ogladalem madagaskar na TVN Pierwszy raz, bo w czasach jego promocji nie mialem czasu i ochoty Strasznie mi sie podobal i uwazam ze glos p. Boberka jest majstersztykiem w tej materii Sa lepsi do tej roboty, dlatego nie startuje
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum