czy to jest taki ostry zgrzyt przy próbie odpalenia, a za drugim razem już normalnie?
jesli tak to nie szczotki, masz to co ja, czyli w jednym miejscu mocno starty wieniec zębaty na kole zamachowym, przy okazji wymiany sprzęgła, czy jakiegokolwiek innego zdejmowania skrzyni można wymienić
sam wieniec nie powinien być strasznie drogi, nie wiem jak z dostępnością, ale chyba w używkach nie powinno być problemu nawet z calym kole zamachowym
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
jasiu87 [Usunięty]
Wysłany: Sob Mar 29, 2008 21:13
sTERYD napisał/a:
czy to jest taki ostry zgrzyt przy próbie odpalenia, a za drugim razem już normalnie?
to sprobuj pobujac samochodem na biegu i wtedy zakrecic, mozesz tez wyjac rozrusznik i obejrzec wieniec, wtedy bedziesz mial pewnosc.
jesli wieniec bedzie w porzadku, to padlo sprzegielko w rozruszniku, ale raczej to wieniec...
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum