Wysłany: Nie Mar 30, 2008 19:15 [MG ZR 160] Ktore felgi :> :)
witam
tak sie zastanawialem dzis czy nie zmienic felg i znalazlem bardzo ciekawe Problem w tym ze nie mam sam zdania co do koloru ale raczej przychylam sie do opcji 1
opcja 1
opcja 2
ps. prosze nie komentowac ze brzydko albo krzywo wkleilem , wiem ale nie mam czasu na zabawe a co ma byc widac to jest widoczne
_________________ Psssssssssssssssssssyyyyt
SPAMU¦
Wysłany: Nie Mar 30, 2008 19:15 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
a może już zmienić na coś naprawdę dobrego co jednocześnie poprawi trochę osiągi jakieś lekkie felgi sportowe OZ, Speedline, Rota, Buddy Club http://www.rpmotorsport.pl maja duży wybór i są otwarci na targowanie 5-10% ceny
te tanie z allegro niestety gna sie jak... Moj brat do mondeo kupil calkowicie Polskie felgi. Robi ok 1tys km tygodniowo po dziurawych drogach i moge powiedziec, ze jak na felgi za 1600zl z nowymi oponami, to sie bardzo zdziwilem. Widzialem jak zajezdzaja sie tanie z chin i niestety wolal bym nasze rodzime
_________________ Sentyment do r200 silverstone pozostanie na zawsze...
Pomógł: 7 razy Dołączył: 20 Maj 2007 Posty: 333 Skąd: Warszawka
Wysłany: Pon Mar 31, 2008 12:58
no ja do siebie też planuję zakup DOTZ tyle tylko, że TEN model
kumpel, który akurat widział je w akcji powiedział, że wyglądają - sorki za zwrot - przezajebiście
_________________ moja historia motoryzacji: - Fiat Cinquecento; 700; - Fiat Punto 1.2 8V; - Fiat Bravo 1.2
16V; - MG ZR 160; - Golf V 2.0TDI; - Golf VI GTD
Pomógł: 7 razy Dołączył: 20 Maj 2007 Posty: 333 Skąd: Warszawka
Wysłany: Pon Mar 31, 2008 15:58
HaDeSsS napisał/a:
tak by to wygladalo
dlatego nigdy nie lubiłem programów (ani ręcznych wklejaczy pokazujących jakby wyglądał samochód z danymi felgami
zawsze wygląda to sztucznie i felgi - najlepiej z założonymi oponami - trzeba zobaczyć na żywo
P.S. tak to by może wyglądało gdybym miał jeszcze ZR'kę, a tak teraz planuję założyć takie na klekota
_________________ moja historia motoryzacji: - Fiat Cinquecento; 700; - Fiat Punto 1.2 8V; - Fiat Bravo 1.2
16V; - MG ZR 160; - Golf V 2.0TDI; - Golf VI GTD
No ja wlasnie przymierzam sie do felg dla mojego Roverka Oryginalne Borbety 15", wklejone w CorelDraw jako ze nie mam narazie innego programu. Moze ktos bedzie chcial kupic moje stare felgi?
Jednak chyba lykne predzej 15" Enzo H z prawie nowymi Pirelli Drago P5000. W sumie samych felg sie raczej nie oplaca kupowac, drozej wyjdzie niz z gumami
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum