Witam !
Wiem że temat nie nowy i wszystko już przeczytałem. Mam dylemat rodzaju co wybrać do mojego R 75. Mam radio Alpina Symphony z wmontowanym SLE (Symphony Loudness Enabler). Chcę wymienić głośniki i zastanawiam się na poniżej podanymi. Może ktoś to zna i podpowie ? Chcę zamontować głośniczki pod samo radio.
MB Quart ESA 216
Rainbow SLX 165 Deluxe
Hertz ESK 165.3
Helix Dark Blue 62.1 a może jakies PowerBass ?
Pomóżcie proszę.
Pozdrawiam Serdecznie,
bartek
Ostatnio zmieniony przez apples Nie Cze 12, 2011 23:12, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Czw Kwi 03, 2008 11:45 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie wydam naraziewięcej niż 1000 pln, a jeszcze chętniej mniej... Uważam jednakoż że tanie mięso psy jedzą i wolękupić mniej, ale w perspektywie rozbudowy niż wszystko, ale już... Pozdrawiam i cierpliwie czekam na odpowiedź...
Oj wiem, wiem... ale jak zmienie i radio to pozamiatam się, bo mam w nim i nawigacje tą "mono"... Poza tym auto straci wnętrze. Oczywiście można gdybać czy chce się mieć ładne czy ładnie grające..? Pomóż i powiedz proszę machone cobyś zrobił ? I co ja mogę zrobić..?
[ Dodano: Czw Kwi 03, 2008 20:51 ]
Rozmowa wyjaśniła mi to i owo. Wiem w którą stronę iść, ale plizzzz wybierz pod to radyjo coś jak dla siebie... Dzięki tak czy owak Pozdrawiam...
Gdybym mial zaszalec towybral bym :
1.http://allegro.pl/item326225843_dls_b6_warszawa_od_ss_montaz_gratis.html
albo juz prawdziwy miód w uszach to
http://allegro.pl/item326...taz_gratis.html
_________________ Sentyment do r200 silverstone pozostanie na zawsze...
Wysłany: Nie Kwi 13, 2008 11:36 michone to do Ciebie chłopaku !!!
Kupiłem... Wcześniej myślałem że zwariuję.... ale kupilem DLS RS6A - poleciałem wedłóg zasady, że tanie mięso psyyyyyy jedzą... Dziękuję i pozdrawiam.
Bartek [fishk]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum