Wysłany: Wto Kwi 08, 2008 19:27 Nowy właściciel Rovera 416 Tourer '96r.
Chciałem się przywitać serdecznie z szanownymi forumowiczami a zarazem miłośnikami marki Rover. Kilka dni temu zakupiłem sobie właśnie 416 Tourer. Z tego co już zdążyłem wyczytać to ten model był robiony chyba do '95r, dlatego zdziwiłem się trochę że we wszystkich dokumentach jest '96. Mam kilka pytań odnośnie tego samochodu ale to już w innych działach. Do tej pory miałem trzy Fordy i zamierzałem kupić kolejny, ale jakoś tak wyszło że mam Rovera, mam nadzieję że mnie nie zawiedzie. Pozdrawiam.
SPAMU¦
Wysłany: Wto Kwi 08, 2008 19:27 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Gratuluje. Sam myslalem o takim woziku bo mnie sie podoba
_________________ Above all, it's a Rover
Rover 820Si 96' & FSO 1500C 83' & MG ZS180 05' & Renault Espace IV 09'
tom214Si [Usunięty]
Wysłany: Wto Kwi 08, 2008 20:47
Witaj kujot, a ma ten Rover jakiś kolor? Jeśli tak to się pochwal najlepiej wklejając zdjęcia
thef napisał/a:
kujot napisał/a:
Z tego co już zdążyłem wyczytać to ten model był robiony chyba do '95r, dlatego zdziwiłem się trochę że we wszystkich dokumentach jest '96.
Nie wiem dokładnie, ale Tourery były robione co najmniej do 97 roku
Przecież na stronie głównej stoi napisane że do 1998 r.
Witamy kolejnego "kanciaka" A nie dalej jak kilka godzin temu witając koleżankę Roverowiczka pisałem, że mamy deficyt w tych modelach Do zobaczenia na najbliższym ogólnopolskim zlocie
Dzięki za przywitanie, co do rocznika może faktycznie coś przegapiłem, na razie jestem zielony w tej marce więc musicie mi wybaczyć. Fotki dzisiaj zrobię i wrzucę, pozdrawiam.
[ Dodano: Czw Kwi 10, 2008 07:07 ]
A oto moja maszynka, ma lekko wgnieciony prawy przedni błotnik przy zderzaku(ktoś cofał i trafił), no i brakuje mi listwy na błotniku z drugiej strony(tej krótkiej). Reszta wygląda całkiem przyzwoicie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum