witam mam problem...
Już sam nie wiem co jest z tym samochodem...??
całkiem niedawno temu zaczęły mi się problemy z nim, wywaliło mi korek zbiorniczka wyrównawczego zagrzał się, mechanik wymienił mi uszczelkę pod głowicą, splanował ją, wymienił termostat i jeszcze coś tam, ostatnio jak jechałem w korku to dziwnie zaczął mi się grzać, temp była wysoka, wydaje mi się też że czujnik od temp może być zwalony bo wiatrak włącza się przy bardzo wysokiej, tak na oko to jest już ze 110 stopni...
nigdzie nie wycieka mi płyn ani nic bo sprawdzałem, a !@!$# niemiłosiernie...
było na max wczoraj zaglądałem już płynu jest na minimum, ja już nie wiem co się dzieje, czy jest ktoś mi w stanie pomóc, powiedzieć co to może być, bo może to jest normalne?? chociaż w to wątpię... pozdrawiam i dzięki za odpowiedzi...
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
SPAMU¦
Wysłany: Czw Kwi 10, 2008 11:43 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
znaczy ja nie mam teraz oryginalnego korka bo tamten mi wywaliło, jakiś tam mam, będę musiał kupić odpowiedni...
Fabryczny korek ma w sobie zabudowany zaworek ciśnieniowy, który wypuszcza/wpuszcza ciśnienie do układu. Jeżeli masz zwykły korek, to może on stanowić przyczynę problemu...
_________________ Nie udzielam pomocy na priv oraz na gg! Masz problem? Pisz na forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum