Wysłany: Czw Kwi 10, 2008 20:28 [R45] Uszkodzona alu felga
Typ: i Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.8 Rok produkcji: 2000
Witam
Jak co roku wymienialem oponki z zimowych na letnie (na alufelgach caly rok jezdze).
Niestety w znanym wroclawskim serwisie marki H. uszkodzono mi powloke lakirowa felgi na rancie (w jednej feldze) - po malym sporze z panem z serwisu udalo mi sie udowodnic ze to oni uszkodzili mi felge.
W dodatku zrobili mi dziure w jednym z "kapsliu" ktorym osloniete sa nakretki mocujace felge wrrrr - partactwo do potegi...
Ale do rzeczy - pan serwisant zaproponowal mi, ze pomaluja mi felge - jednak mam watpliwosci czy zrobia to odpowiednio i czy felga nie bedzie odrozniac sie od pozostalych.
Czy ktoś mial juz doswiadczenie w lakierowaniu felg alu ?
Pozdrwiam
Tomek
_________________ Pozdrawiam
Tomek
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Czw Sty 13, 2011 20:37, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Czw Kwi 10, 2008 20:28 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum