Witam wszystkich klubowiczów i sympatyków Roverka
Od tygodnia jestem szczęśliwym (nie do końca) właścicielem Roverka 620 SDI z 1998 roku.
Przez 20 lat jeździłem Fordami i postanowiłem zmienić coś w moim motoryzacyjnym życiu, padło na Roverka 620, (klasyczna linia nadwozia).
Niestety poprzedni właściciel nie specjalnie dbał o stan techniczny samochodu (tylko jeździł)
i dlatego teraz ja muszę poświęcić czas i pieniądze żeby doprowadzić Roverka do stanu pełnej sprawności technicznej, mam nadzieję że warto. O problemach w tym temacie napiszę w innym dziale forum, tymczasem pozdrawiam wszystkich fanów tej marki.
Marek
SPAMU¦
Wysłany: Pią Kwi 11, 2008 08:14 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Niestety poprzedni właściciel nie specjalnie dbał o stan techniczny samochodu (tylko jeździł)
i dlatego teraz ja muszę poświęcić czas i pieniądze żeby doprowadzić Roverka do stanu pełnej sprawności technicznej, mam nadzieję że warto.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum