siedzenie kierowcy, drzwi od kierowcy i tylną klapę
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Thrillco [Usunięty]
Wysłany: Czw Kwi 17, 2008 20:21
Ogólnie...jeszcze przyjedzie do nas i pójdzie jako nówka bezkolizyjna...bo tu nie ma blacharzy...tu sa sami artyści
A tak na marginesie - żyje bo jechał sam, gdyby mial pasazera to :
1.pasarzer by zginął
2.Pasarzer ginąc zabiłby swoim bezwładnym ciałem kierowce prawdopodobnie.
Chciałbym zobaczyć jak to po wypadku wyglądało, bo to jest stan po rozcięciu i zdjęciu z drzewa - myślę, że tuż po wypadku nie wyglądało tak strasznie.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Niekoniecznie. Wiele lat temu widziałem coś podobnego na Modlińskiej, gdzie bodajże mercem owinęli się wokól latarni na pasie rozdzielającym. Rozpadł się na kilka części i właśnie wyglądał jak po cięciu. Niestety wszyscy (chyba 4 osoby) pożegnali się z tym światem. A ze trzy lata temu podobnie rozpadła się Mazda na łuku przy FSO. Tu zdarzył się cud bo dziewczyna która prowadziła wyleciała z auta podczas uderzenia. Podobno wstała i otrzepała brudne ciuszki
Thrillco [Usunięty]
Wysłany: Pią Kwi 18, 2008 11:13
Maciej to nie jest auto po cięciu...serio i nawet na ostatnim zdjęciu stoi dokładnie tak jak zakonczyło jazde.
No to nieźle..
Czyli, ze przy takiej prędkości auto rozpada się po zgrzewach, a nie gnie?
Ciekawe...
Bo normalnie to się raczej składa niż pęka, przynajmniej tak jak ja widziałem różne auta po zawinięciu na drzewo...
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Thrillco [Usunięty]
Wysłany: Pią Kwi 18, 2008 11:33
Odpowiedz sobie na jedno proste pytanie...no dwa.
1.Z jaką prędkością mogło jechać TO Audi?
2.Po co go ciąć, skoro najpewniej kierowca jechał sam i wyszedł swoimi drzwiami.
Owszem..sa predkości przy których auto już się nie zdazy pogiąć tylko jest rozrywane...Do tego popatrz na dach Audi...czy to jest dach auta owinietego na drzewie??
Furka została zwyczajnie rozpruta. Dowody sa na zdjęciach.
Po pierwsze jesli panowie straż by to cieli to...skąd dookoła cały bałagan i kompletne, nietkniete wiazki elektyczne, podłokietnik. Po co ciąć maske, wyrywać zawieszenie i ogólnie po cięciu obracać całość tyłu o 180 stopni??
No i spojrz jeszcze raz na ostantie foto...slady, płyny, pozycja samochodu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum