Wysłany: Sob Kwi 26, 2008 15:46 [214Si 1.4 16v '93] poduszka silnika oraz sworzeń lewy
Witam
Pewnie będę tu stałym tematotwórcą
Mój mustang przeszedł ciężki przegląd i zlokalizowano kilka usterek, więc żeby było cacy, to muszę kupić: poduszkę silnika (koło rozrządu) oraz sworzeń lewy (cokolwiek to znaczy )
I teraz moje pytanie: czy lepiej kupić nowe (jeśli dostanę;) czy można akurat te lub jedną z nich wstawić używaną?
Dziękuję za przeczytanie oraz ewentualne mile widziane odpowiedzi i życzę przyjemnego sobotniego popołudnia
Abby
PS. auto mam 3 tyg, a dzisiaj zauważyłam, że nie nie działa klakson ;[ korzystałam z wyszukiwarki, ale tam ciągle o pilotach, ja nie mam pilota, jak sprawdzić, co jest przyczyną braku sygnału?
Ostatnio zmieniony przez Abby Nie Kwi 27, 2008 09:02, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Sob Kwi 26, 2008 15:46 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Myślisz, że uda mi się kupić nowe do tego rocznika?
Wprawdzie wysłałam zapytanie do www.tomateam.pl ale jeszcze nie odpowiedzieli, bo sama to ja nijak się nie umiem połapać, żeby sobie zamówić w ich sklepie, bo się nie znam
Dziękuję za radę
[ Dodano: Sob Kwi 26, 2008 17:15 ]
aaaa a nie orientujesz się może ile te rzeczy mogą kosztować? nie umiem znaleźć odpowiednich a niektóre ceny są zaskakująco wysokie
Pomógł: 22 razy Dołączył: 17 Cze 2007 Posty: 387 Skąd: Ruda Śląska
Wysłany: Sob Kwi 26, 2008 21:11 Re: [214Si 1.4 16v '93]kupowac nowe czesci czy moga byc uzyw
Abby napisał/a:
Witam
Pewnie będę tu stałym tematotwórcą
Mój mustang przeszedł ciężki przegląd i zlokalizowano kilka usterek, więc żeby było cacy, to muszę kupić: poduszkę silnika (koło rozrządu)
Co do poduszek to mam dla Ciebie propozycję bo z nowymi poduszkami jest jeden problem, ich cena jest szokująca! Używane też nie są wcale tanie, 100 zł od szt. Wiem bo sam dość długo szukałem. Wymieniłem na używki i jest OK. Ku mojemu zdziwieniu, wygląd tych zakupionych niczym się nie różnił od moich. Co prawda jest lepiej po wymianie, ale sam nie wiem czy odpowiednie dokręcenie nie odegrało większej roli niż sama wymiana. W każdym razie zostały mi stare poduszki, i zajmują tylko miejsce. Jeśli chcesz mogę Ci je wysłać, może akurat ta, która Tobie jest potrzebna będzie OK? Co do kosztów na pewno się dogadamy
_________________ Rover 200Si 1,4 kat 16V 97' - Nightfire
Do mojego Roverka pasował ten sworzeń: http://www.tomateam.pl/sk...wieszenie&c=617
Miałem problem ze znalezieniem odpowiedniego drążka kierowniczego, po kontakcie telefonicznym z www.czesci24.pl oni dokonali odpowiednich pomiarów i przesłali mi odpowiedni drążek, więc może spróbuj tam zadzwonić, mi pomogli. Powodzenia.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum