Wysłany: Czw Maj 01, 2008 00:12 Kalendarz Roverki.pl
kiedyś na SB rozmawialiśmy o kalendarzu Roverki.pl tematem wiodącym mialy być zdjęcia kobiet z klubu przy swoich maszynach (przecież nie bedziemy robić kalendarza z facetami )
Temat do władz klubu: czy taki pomysł ma sens, jakie były by tego koszty?
Temat do ludzi: czy byli by zainteresowani kupnem takiego kalendarza?
Temat do fotografujących: potrzeba dwanaście zdjęc o bardzo dobrej jakości z kobietami z klubu przy swoich maszynach, generalnie zdjęcia ocierające sie o artystyczne
SPAMU¦
Wysłany: Czw Maj 01, 2008 00:12 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
tom214Si [Usunięty]
Wysłany: Czw Maj 01, 2008 00:39
Pawel_W napisał/a:
generalnie zdjęcia ocierające
dobra myśl: niech się łaszą i ocierają
BTW. kiedyś podrzuciłem pomysł na Miss Mokrego Podkoszulka - można by również to uwiecznić w kalendarzu
Temat do władz klubu: czy taki pomysł ma sens, jakie były by tego koszty?
Ma sens, koszty uzależniony byłyby od nakładu.
Pawel_W napisał/a:
Temat do ludzi: czy byli by zainteresowani kupnem takiego kalendarza?
Ja osobiście tak.
Pawel_W napisał/a:
Temat do fotografujących: potrzeba dwanaście zdjęc o bardzo dobrej jakości z kobietami z klubu przy swoich maszynach, generalnie zdjęcia ocierające sie o artystyczne
dobra, zapisze się z tej okazji do klubu, w sensie żeby się kalendarza doprosić, bo my z zielonym to tylko do galerii najbardziej zjechany rover swiata + właściciel się nadajemy.
poza tym jak przykladne dziecko po rozwodzie rodziców widzimy się dwa razy w m-cu
ale ile jest właściwie kobiet w klubie, bo jak więcej niż 12 to ... to bedzie trzeba zrobić sesję po kilka przy jednym roverku.
nie wiem czy to możliwe ale chyba wczoraj przy silverscreen na rakowieckiej widziałam rovera w wersji limuzyna
w takim możecie mnie fotografowac nawet w mokrym podkoszulku.
tom214Si [Usunięty]
Wysłany: Czw Maj 01, 2008 13:33
Panna_Migotka napisał/a:
widziałam rovera w wersji limuzyna
rewelacja... teoretycznie każde nadwozie z "wydzielonym" bagażnikiem to limuzyna (czyli tzw. sedan). Nawet Trabant
To o co ci chodzi to przedłużane limuzyny, powtórz na głos...
PS. i ten text poniżej sobie daruj, w luźnych tematach nawet Admini i Modowie offtopują...
Ostatnio zmieniony przez tom214Si Czw Maj 01, 2008 14:36, w całości zmieniany 1 raz
[ Dodano: Czw Maj 01, 2008 15:42 ]
A konkretnie 12 roverków wybranych w konkursie na najfajniesze amatorskie zdjęcie. Można ogłosić termin nadsyłania fotografi i wybrać 12 najciekawszych zdjęć. Roverki zwycięzców umieszczone byłyby w kalendarzu. Każdy miałby losowo wybraną kartkę w jednym z 12 miesięcy, a na okładce zbiorowe zdjęcie wszystkich 12 roverków wraz z ich właścicielami lub bez. Zdjęcia do kalendarza moglibyśmy wykonać wspólnymi siłami, używając bardziej profesjonalnego sprzętu lub wykorzystać nadesłane amatorskie foty.
Ja się piszę na taki kalendarz jak najbardziej
Ale to chyba będzie na 2009 r
choć można by próbny zrobić na 2008 r od czerwca
/ no nie mogę emotki wkleić/
[ Dodano: Czw Maj 01, 2008 15:42 ]
A konkretnie 12 roverków wybranych w konkursie na najfajniesze amatorskie zdjęcie. Można ogłosić termin nadsyłania fotografi i wybrać 12 najciekawszych zdjęć. Roverki zwycięzców umieszczone byłyby w kalendarzu. Każdy miałby losowo wybraną kartkę w jednym z 12 miesięcy, a na okładce zbiorowe zdjęcie wszystkich 12 roverków wraz z ich właścicielami lub bez. Zdjęcia do kalendarza moglibyśmy wykonać wspólnymi siłami, używając bardziej profesjonalnego sprzętu lub wykorzystać nadesłane amatorskie foty.
Popieram, choć i pomysł z pięknymi klubowiczkami też mi się podoba
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum