Wysłany: Sob Maj 03, 2008 07:39 Wita was kolejny miłośnik Roverków
Od 30 dni jestem właścicelem rovera 200 97' 1.4 103KM i juz jestem w nim zakochany:) małem w nim pare drobnostek do zrobienia ale juz jest prawie idealny:) aha kolor czerwony może ktoś mnie widział:) czekam na jakiś zlot na śląsku. pozdrawiam
_________________ Nie ma słabych aut... są tylko słabi kierowcy
SPAMU¦
Wysłany: Sob Maj 03, 2008 07:39 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
z zakupu jestem bardzo zadowolony choć już zaczyna mi brakować mocy:p ale z czasem coś sie bedzie myślało:)
[ Dodano: Nie Maj 04, 2008 13:04 ]
już mi sie tu podoba bo jest was mnustwo:) dzięki temu szybko ktoś odpowiada a to jest bardzo ważne podczas jakiś awarii...
hehe nie bede przesadzał ale fakt jest taki że jak coś mi niedziała to nie popuszcze
[ Dodano: Pon Maj 05, 2008 22:41 ]
aha a jest tu ktoś z Chorzowa? widuje tu bordową i fioletowa 200... i najważniejsze jak wklejacie zdjęcia bezpośrednio na forum? bo moze sie pochwale moim nabytkiem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum