Pomógł: 16 razy Dołączył: 24 Cze 2005 Posty: 920 Skąd: Kraków
Wysłany: Sob Maj 03, 2008 13:45 [R200] Kluczyk - scyzoryk
Tak patrze na allegro i jest duzo gotowych obudow do kluczykow-scyzorykow. Nie ukrywam, ze wolalbym taki kluczyk zamiast oryginalnego. Problem tylko z pilotem, bo nie wiem czy uda sie go zaprogramowac tak zeby dziala zamiast Lucasowskiego... Co myslicie?
Ja mam chyba 3TXA... Kiedys mialem cos takiego, ze trzeba bylo wlozyc "pastylke" do zlacza i dopiero wtedy mozna bylo zapalic - rozbrajalo sie tak immo, ale to sie zaczelo psuc i odlaczylem to calkiem. Czy to jest fabryczne zabezpieczenie? Auto - R220SDi 1997r.
SPAMU¦
Wysłany: Sob Maj 03, 2008 13:45 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Kiedys mialem cos takiego, ze trzeba bylo wlozyc "pastylke" do zlacza i dopiero wtedy mozna bylo zapalic - rozbrajalo sie tak immo, ale to sie zaczelo psuc i odlaczylem to calkiem. Czy to jest fabryczne zabezpieczenie?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum