Może ktoś ma jakieś doświadczenia z takimi "domowymi" myjkami?
Zastanawiam się czy nie ma czegoś innego godnego uwagi. A że zielony w tym temacie jestem to wolę się podpytać czy ktoś się już nie spotkał lub miał do czynienia z takimi myjkami.
_________________ pozdrawiam
SPAMU¦
Wysłany: Pon Maj 05, 2008 08:16 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Witam,
Mój ojciec ma identyczną. Jak mam więcej czasu to używam tego do mycia i cóż, działa bez zarzutu. Jest opcja dokręcenia zbiorniczka z płynem co też jest dobrym rozwiązaniem. No i można lepiej wypłukać wszelkie zakamarki niż zwykłym "wężem".
A takie urządzenie przyda się w domu do mycia innych rzeczy - elewacja domu, brama, ławka itd itd.
"Śfagier" ma baaardzo podobną jesli nie taką sama myjkę i przyznam, że spisuje sie świetnie. Ciśnienie wytwarza zupełnie wystarczające, do tego wężyk na pojemnik z płynem. Razem efekt jest więcej niż zadowalający
ja kupilem black deckera i daje rade, na potrzeby mycia auta i podobnych rzeczy spisuje sie swietnie a kosztowala ok 270 pln pompa alu , wiec powinna pochodzic. gwarancja 2 lata door2door
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
ja kupilem black deckera i daje rade, na potrzeby mycia auta i podobnych rzeczy spisuje sie swietnie a kosztowala ok 270 pln pompa alu , wiec powinna pochodzic. gwarancja 2 lata door2door
I właśnie takich informacji potrzebowałem black&decker dość dobra firma a myjki o niebo ma tańsze.
I tak mój wybór padł na BLACK&DECKER PW1700 SUPRIME. Nic lepszego do 500zł nie znalazłem.
maniaq napisał/a:
i co, jak długo ją użytkujesz (ile razy myłeś), czy wszystko OK, bo po kilkudniowym przerabianiu tematu dochodzę do wniosku, że i dla mnie taka i tej firmy (typ PW-1400) byłaby najodpowiedniejsza. Czy kupiłeś z dyszą turbo, czy bez, Pozdr....
Maniag widzę mamy te same myjki .Opinia moja też jest zgodna z Twoją. Polecam tę myjką jak najbardziej. Pianka może i jest jakoś tam aktywna , ja jednak do pomocy polecam szmatę-ścierkę jak kto woli. Tylko na dopływ wody założyłem szybkozłączkę aby nie kręcić zbyt często nakrętkami.
zalozyles szybko zlaczke ? tzn w komplecie tam jest nakrecana koncowka , ktora pasuje do wszystkich systemow np gardeny, jezeli masz waz ogrodowy - przynajmniej ja mam- to podpinasz bez problemu. czyli ja krecilem raz teraz podpinam i odpinam
na moje potrzeby jest wystarczajaca, silniejsza moglaby byc troszke , ale za takie pieniadze... chyba nie moglem trafic lepiej i to w okazyjnej cenie
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum