Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.6 Rok produkcji: 1999
a dokładnie muszę wymienić dwururkę z siatką (bez otworu na sondę lambda)
Mechanik zastrzelił mnie ceną - 700 - 800 zl
Myslicie, że można znaleźć coś tańszego a dobrego? I gdzie?
dodam, że ta część była już kilkakrotnie spawana i naprawiana przez poprzedniego Właściciela i nadaje sie tylko do wymiany
dzięki
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Sob Sty 15, 2011 17:17, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pon Kwi 28, 2008 00:36 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
a dokładnie muszę wymienić dwururkę z siatką (bez otworu na sondę lambda)
Mechanik zastrzelił mnie ceną - 700 - 800 zl
Myslicie, że można znaleźć coś tańszego a dobrego? I gdzie?
Zapytaj tutaj http://www.tlumikisamochodowe.pl/ .
Ja tam ostatnio dostalem w dobrej cenie tlumik srodkowy do Vi. Ale obawiam sie, ze moze byc problem, bo z tego co sie kiedys orientowalem to jedynym producentem byl TESH (Przynajmniej do R200Vi) a to koszto >600PLN napewno...
niestety z dwururką to nie wygląda różowo, a nawet jeśli dostaniesz, to plecionkę będziesz musiał sobie wspawać....
przypuszczam, że spawanie duzo bardziej Ci się opłaci
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum