Wysłany: Nie Maj 11, 2008 16:49 [R75] Poszukuje ochraniacza pod nadkolem
Typ: i Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.8 Rok produkcji: 2004
Witam,
Podczas dlugiej wyprawy wywalilo mi blad zarowki na desce, zatrzymalem sie wiec i wydedukowalem ze spalona jest jedna z przednich, zerknolem do instrukcji jak sie za to zabrac i ku mojemu zdzwieniu zgubilem gdzies ta gumowa pokrywe pod nadkolem przez ktora mozna dostac sie do swiatel, na dalsza czesc wycieczki zabespieczylem dziure kartonem zeby syf z drogi nie dostawal sie do srodka. Zarowke wymienilem ale dziure nadal mam, szukalem po allegro i innych stronach, zadzwonie do servisu rovera ale pewnie powiedza mi chora cene za kawalek gumy. Szukam wiec u tanszych zrodel, czy ktos wie moze gdzie cos takiego mozna dostac przez net? ewentualnie moze ktos ma do sprzedania? Jeszcze jedna sprawa jest to ze nawet nie wiem jak ta "czesc" sie prawidlowo nazywa, wiec jesli ktos moglby mnie oswiecic to byloby super.
Dziekuje za wszelka pomoc i pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Sob Gru 18, 2010 17:49, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Nie Maj 11, 2008 16:49 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 74 razy Dołączył: 28 Maj 2007 Posty: 625 Skąd: Opole
Wysłany: Pon Maj 12, 2008 10:27
osobiście, to wziąłbym kawałek pleksy lub czegoś podobnego i wyciął. Wzór z drugiego nadkola (jeżeli tam masz) - jest symetryczny. Montowane to (u mnie) jest na cztery blachowkręty - zero subtelności.
Pomógł: 10 razy Dołączył: 06 Sie 2007 Posty: 110 Skąd: Krakow
Wysłany: Pon Maj 12, 2008 11:01
U mnie poprzedni właściciel tez zgubił nakładke od strony kierowcy - ale jak pisze henryk_w kawałek wyciętej pleksy i cztery wkręty doskonale dają radę
Pzdr
E
_________________ Sprzedaż części, diagnostyka komputerowa Rover MG Land Rover oryginalnym komputerem T4- POZNAŃ . RÓWNIEŻ NAJNOWSZE MODELE LAND I RANGE ROVERA ,z firmą Rover MG Land Rover jesteśmy związani od 1995 roku TEL. 0698363760, parts2@wp.pl / britcars@wp.pl
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum