Wysłany: Wto Maj 13, 2008 13:59 [ R214 1,4 16V 99r ] Słynny GAWIN z Wrocławia :)
Doczytałem się na forum, że jednym z najlepszych speców od roverków we wrocławiu jak nie na dolnym śląsku, jest Gawin z ADO Hyundaia na Kamiennej.
W sobote zakupiłem rovera 214 1.4 16V (99r) i decyduję się natychmiast wymienić rozrząd. Zatem udałem się dziś do niego...
Otóż Gawin - bardzo miły człowiek, obejrzał bardzo dokładnie mój samochód... nie tylko silnik. Widać, że jest zapaleńcem i dotykał mojego roverka jak swoją kobite
Także jeszcze niczego nie zrobił ale już mogę tę osobę polecić jako bardzo uprzejmą i komunikatywną!
Zapytałem Gawina o cenę wymiany rozrządu. Powiedział, że 1200zł normalnie bierze a że ja mam mu przyprowadzić mojego kuzyna (także ma roverka) to zrobi oba po 1000zł. (z wymianą pompy wodnej)
Co sądzicie o takiej cenie ? Nie jest to nieco za drogo ? Ostatnio mój ojciec wymieniał w rocznym Kangurze rozrząd, bez pompy wodnej, za 400zł...
SPAMU¦
Wysłany: Wto Maj 13, 2008 13:59 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 2 razy Dołączył: 02 Kwi 2007 Posty: 55 Skąd: Kraków
Wysłany: Wto Maj 13, 2008 15:18
za 1200zł to ja mam zrobione od A-Z skutki po HGF łącznie z nowymi szpilkami, uszczelkami na obydwóch kolektorach ,nowych płynach nie wspominając już o nowym pasku z napinaczem i pompą itp.
Sam napisałem ile orientacyjnie to może wynieść na przykładzie kangura.
Pytanie zadałem nie dlatego, że nie potrafię szukać tylko dlatego by się dowiedzieć czy u tego faceta jest rzeczywiście tak drogo czy po prostu jest taki dobry i się ceni.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum