Poza tym, skąd on wytrzasnął cenę NOWEGO (mówił, że 110 tys. chyba)
Mówił "powyżej 100 tyś" no i miał rację, w zasadzie nie wspomniał że nowego już się nie da kupić ja mam fakturę za swojego z salonu na której stoi 130 tysięcy bez stówki
Na oto moto jest to auto, aż mnie korci zadzwonic i spytać na jakiej podstawie oni napisali że to jest 2005 rok, buhahaha
Na oto moto jest to auto, aż mnie korci zadzwonic i spytać na jakiej podstawie oni napisali że to jest 2005 rok, buhahaha
może długo był nie sprzedawany i rok 2005 traktowany jest jako data pierwszej sprzedaży a nie produkcji
_________________ moja historia motoryzacji: - Fiat Cinquecento; 700; - Fiat Punto 1.2 8V; - Fiat Bravo 1.2
16V; - MG ZR 160; - Golf V 2.0TDI; - Golf VI GTD
Thrillco [Usunięty]
Wysłany: Sro Maj 21, 2008 11:12
Cityman napisał/a:
No i bardzo dobrze dla wizerunku R 75 że tacy kierowcy jak Pan Jurek nie wybierają tego samochodu.
Taaaa....mhm...taaa...noo....taaaa - całkowicie się z toba zgadzam - tak inteligentne, elokwentne bestie wg. których Mondeo jest "ciut" szerszy i "ciut" dłuzszy od Focusa to niech lepiej kupują jakze wyrafinowanego, orginalnego i inespotykanego na drdze VW Golfa w wersji ABW (Absolutny Brak Wyposazenia). Pozrazkowy gościu :0 Miał bardzo bogate kwestie dialogowe
Facet powiedzial, ze "nie ma przekonania do anglikow", mimo ze nigdy nie mial kontaktu z angielska motoryzacja i nawet nie chcial sie przejechac. Tak rodza sie mity... Toyocie tez sie dostalo bo byla... zielona. Coz za profesjonalne podejscie, i takie meskie.
Swoja droga mogliby wiecej uwagi poswiecac nie tylko na znajdowanie aut ale rowniez ludzi do programu - wygadany to ten czlowiek nie byl.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum