Ale wyrażać swoje zadnie to chyba jeszcze można, nie?
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Wysłany: Sro Maj 21, 2008 13:05
maciej napisał/a:
A miałeś cytrynkę, czy tylko słyszałeś?
Ojciec cale lata temu mial GS'a. Sprzedal z ciezkim sercem wlasnie po tym jak zawieszenie zaczynalo siadac. Fakt, ze bylo to jakies 20 lat temu i moze etraz Cytryniarze robia trwalsze Wtedy koszt naprawy z tego co pamietam, przekroczyl 4x wartosc auta Teraz sasiad ma C5 z tego pierwszego miotu (sztuka #2, jaka jezdzila po ZG) i jak na razie nei chwalil sie, ze cos robil przy zawiasie. Za to z wymiana zarowki w pzredniej lampie jechal do serwisu, gdzie sciagali mu do tego zderzak.
Ojciec cale lata temu mial GS'a. Sprzedal z ciezkim sercem wlasnie po tym jak zawieszenie zaczynalo siadac. Fakt, ze bylo to jakies 20 lat temu i moze etraz Cytryniarze robia trwalsze Wtedy koszt naprawy z tego co pamietam, przekroczyl 4x wartosc auta
Pytanie jak to wcześniej było serwisowane, bo gruszki to się chyba standardowo wymienia po x-set tys. km i trzeba się z tym liczyć, ale to jest eksploatacja.
Eddek napisał/a:
Wtedy koszt naprawy z tego co pamietam, przekroczyl 4x wartosc auta
Czyli już była naprawa, a nie serwis.
A ile lat i ile przebiegu miał ten GS?
Eddek napisał/a:
Za to z wymiana zarowki w pzredniej lampie jechal do serwisu, gdzie sciagali mu do tego zderzak.
To podobnie jak w 75 Mk I...
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Wysłany: Sro Maj 21, 2008 14:18
Lat nie wiem ile (bo to bylo przed moja kadencja, ale ojciec sie zalil kilka razy "ze jakby to zawieszenie sie nei zepsulo to by trzymal to auto do dzis"), przebiegu tez nie znam, ale targane bylo z niemcowa chybha w 81 roku. Jak pisalem wczesniej, historia antyczna i moze do dzis sie zmienilo, wtedy w kazdym razie sie nie oplacalo robic
W Polsce wtedy, to może się i nie opłacało.
Ale i tak najistotniejszy w takiej ocenie jest wiek i przebieg - nie ma co się spodziewać, że 10-letnie autko po 600 kkm nie będzie wymagało wkładu i taki wkład może przekroczyć wartość autka.
Wysłany: Sro Maj 21, 2008 14:54
Coz, nowe nei bylo, ale 600kkm to chyba nie mialo.
W kazdym razie w nowych Francuzach ogolna obiegowa opinia jest taka, ze najbardziej szwankuje elektryka i najczesniej im wieksza pierdola tym czesciej sie psuje.
Aaa... Przepraszam, to co pisałem o przygodach wuja było o Lagunie II, ale o wyglądzie to myślałem o Lagunie III.
Laguna II była ok.
A o megance to pisałem o 3d i 5d, kombi i sedan nie budzą obrzydzenia, ale piękne to dla mnie też nie są.
Dobra Dobra laga poszła na bok, przed chwilą kupiłem opla zafire DTI 101KM. nie jest źle troszke gorzej niż rover ale jest OK. Jest to rok 2000 pełen wypas oprócz skóry.
dobryziom no nie mow ze clio sport nie jezdzi, kumpel ma wersje 176KM seria (shamowana ) ie to najnowsze clio tylko poprzednie i jak jechalem z kumplem ktory wazy 90kg to mielismy problem zeby go przejsc
Dobra Dobra laga poszła na bok, przed chwilą kupiłem opla zafire DTI 101KM. nie jest źle troszke gorzej niż rover ale jest OK. Jest to rok 2000 pełen wypas oprócz skóry.
Kolega ma, tylko w benzynie, ale za krótko, żeby coś powiedzieć.
Slinik ok, kumpel po 200 kkm zakatował turbinę w Vectrze, ale nie dbał o nią zbytnio.
Tylko Zafira to AUTOBUS - ostatnio właśnie kumpel z pracy nas rozwoził i cały czas szukałem kasownika!!
dobryziom no nie mow ze clio sport nie jezdzi, kumpel ma wersje 176KM seria (shamowana ) ie to najnowsze clio tylko poprzednie i jak jechalem z kumplem ktory wazy 90kg to mielismy problem zeby go przejsc
hmm coś nie kojarzę takiej wersji w ogóle co to za silnik ? dla mnie clio sport to jest wersja v6 3L z lauguny trochę wzmocniona reszta to padaczka:p
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum