Mam do was takie pytanie. Posiadam roverka jak w temacie moje posta.... chcialbym wymienic w samochodziku filtr powietrza. Jaki filt musi to byc i gdzie ewentualnie moge go dostac?? moze jakies linki?? pomocy!
Ostatnio zmieniony przez giewu Sro Sty 16, 2008 14:00, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sro Sty 16, 2008 13:19 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Takie pytanie:
Musze kupic obudowe filtra powietrza. Znalazłem na allegro ale porównując z moim starym (delikatnie połamanym) ten na allegro ma te uchwyty po drugiej stronie niz ten ktory mam w domu: Te bolczyki widac na zdjeciu a na moim starym jest po drugiej stronie czy to ma znaczenie?
Bodajże tego, który doprowadza powietrze z kolektora ssącego do czujnika MAP w komputerze.
Zainteresowało mnie to bo u siebie jeszcze nie widziałem takiego wężyka a kupiłem samochód bity! Czy mógł by ktoś zrobić zdjęcie tej części silnika gdzie jest obudowa filtra powietrza żebym mógł zobaczyć jak to u was wygląda?
Pomógł: 96 razy Dołączył: 08 Sie 2007 Posty: 895 Skąd: Rzeszów
Wysłany: Wto Maj 27, 2008 14:22
tak według EPC wyglądają obudowy filtra powietrza dlą diesla i benzyny, a te pipsztyki jak to ktoś pisał to służą do mocowania wężyka chłodnica->zbiorniczek wyrównawczy w dieslu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum