co za redaktory yyy spoczęli na laurach kończąc na vweju. Nie powiem artykulik fajny i ciekawy, ale nie zadali sobie większego trudu by wykopać coś więcej...
To ja podrzucam wam historyję związaną bardziej z Nami
Hehe...
Próbowałem ściągnąć, ale jest zabezpieczone - Javascript pisze, że trzeba poprosić autora - może warto, żeby umieścić w naszej galerii?
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Dokładnie miałem ten sam zamiar co Ty
Ale co chciałeś ściągnąć, bo mnie wszystkie obrazki dają się zapisać na hdd i txt też idzie kopnąć, a autora to normalka przydało by się zapytać.
ps. nie wiem czemu ale, znów nie dostaję powiadomień
[ Dodano: Czw Maj 29, 2008 11:13 ]
aa już wiem o co chodziło
Cytat:
"Pictures and text are created by Rene Winters with use of Adobe Photoshop. In case you like them, please ask.\n\n Foto's zijn gemanipuleerd in Adobe Photoshop en zijn der halve niet om zomaar te copieren, maar er naar vragen mag wel. \n\nhttp://www.rover-v8.nl/dutchroverarchives, E-mail: dutchroverarchives@rover-v8.nl"
_________________ NIE POTRAFISZ PRZECZYTAĆ TEGO TEKSTU, WCIŚNIJ Ctrl +
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Ale na proste rozwiązania najtrudniej wpaść.
Ja podejrzałem kod i znalazłem link do obrazka o który mi chodziło.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum