Wysłany: Pią Cze 06, 2008 12:22 Zachodnipomorskie - SZCZECIN Roverki meldowac sie na spot!
Witam co wy na To maly zlocik na Jasnych Bloniach w ten weekend kto bedzie ze szczecina mogl? mysle o Sobocie godzina 18:00 Jak ktos jest za niech pisze! Pozdro!
Ostatnio zmieniony przez GARBUS Sob Cze 07, 2008 10:12, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pią Cze 06, 2008 12:22 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
No fakt spot nie zlot hehe mniejsza z tym kady wie o co chodzi, szkoda ze tak malo osob sie wypowiada, a w Szczecinie roi sie od roverkow, i to wlasnie dziwne. . .
tak malo osob sie wypowiada, a w Szczecinie roi sie od roverkow, i to wlasnie dziwne
Chyba wszędzie to wygląda podobnie, we Wrocławiu jest dokładnie tak samo, jeździ tutaj sporo Roverków, nawet pod blokiem mamy 3 Roverki, w tym 25, 400 oraz 75, a żaden z właścicieli nie udziela się na forum. Chociaż spotkaliśmy już kilka osób, które znały stronę klubową, ale nie wchodziły na forum, a pomimo tego, że namawialiśmy je do korzystania z forum i obiecywały, że się pojawią, to się nie pojawiły
Może w ten week się uda. Ostatni week czerwca mam zajęty. Może uda się namówić kolegę Marthineza, kolega sTeryd chyba wesela nie ma już w tym miesiącu to może się też pojawi
Z tego wychodzi ze nic. Nikt nie podał żadnej daty i godziny. Ech szkoda,
PS. sTERYD zostałeś przyuważony na mieście przez mojego przyszłego szwagra, więc pozdrowienia.
Pozdrowienia również dla zielonej 600 [ZCH .....] pierwsze spotkanie na 1-maja, drugie na Potulickiej
Hmm... ze spocika nic nie wyszło. Jesli chodzi o mnie, to nie martwię się zbytnio, bo dziś dopiero o nim czytam, zatem nic mnie nie minęło. Częściej chyba muszę zaglądać do tej części forum.
Sledze zatem uważnie i wstępnie piszę się na spocik. Błonia niedaleko, więc (prawdopodobnie) wszystkie weekendy mi odpowiadają. Mam kilka pytań do użytkowników R więc skorzystam z okoazji.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Mi bardziej sobota okolo 17, no ale demokracja jest, więc niech się wiekszość wypowie. Niedziela mniej odpowiada, ale jesli takie ustalenia będą, to postaram się być.
No ale 3 osoby na spocik, to troszku mało... gdzie kpt?
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum