Wysłany: Sro Maj 07, 2008 22:41 [R214] Montaż głośników krok po kroku :)
Step 1.
Kompletowanie niezbędników:
- Helix dark blue 62.1 o średnicy 16,5 cm
- Dystanse z MDFu zaimpregnowane przed wilgocią
- 8 miękkich "profesjonalnych" mat wygłuszających APP 25x50
- Niezbędne narzędzia
SPAMU¦
Wysłany: Sro Maj 07, 2008 22:41 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Taka mala uwaga, 8 mat 25x50 napewno nie wystarczy na dwoje drzwi. Chyba ze chcesz tylko otwory tech pozaklejac. Ja zuzylel 4 maty 50x50 na jedne dzrwi, oto efekt
Taka mala uwaga, 8 mat 25x50 napewno nie wystarczy na dwoje drzwi. Chyba ze chcesz tylko otwory tech pozaklejac. Ja zuzylel 4 maty 50x50 na jedne dzrwi, oto efekt
A dzieki dzieki,
troche roboty bylo ale sie oplaca zrobic tak jak byc powinno. Musze jeszcze tylko dokupic 4 maty i okleic boczki od wewnatrz bo sie trzesa.
A te glosniczki to jednak maja kopa
możliwe że pękł boczek wzdłuż wspomnianej uszczelki, gdyż jest w tym miejscu dość cienki i teraz nie dociska tak jak powinien... Z zewnątrz tego pewnie nie widać bo wszystko trzyma się na okleinie wykończeniowej
Ja u siebie chciałem to poxipolem, bo to miałem pod ręką, ale nic nie dało. Teraz mam zamiar pobawić się z zabudową słupków pod głośniczki wysokotonowe to jeśli będę to robił żywicą, to może tym spróbuje. Wcześniej mi to nie przeszkadzało, ale teraz jak dam muze głośniej to ta uszczelka brzęczy o szybę … i na marne cała zabawa z wygłuszaniem drzwi
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum