Pomógł: 6 razy Dołączył: 22 Mar 2007 Posty: 139 Skąd: Brzeg Dolny/Wrocław
Wysłany: Wto Cze 10, 2008 14:14
Witam
Ja również poszukuję firmy która mi wygłuszy drzwi przednie i nie zedrze ze mnie wielkiej kasy. Chyba, że ktoś z forumowiczów ma takie zdolności i chwilę wolnego czasu i zrobi to za odpowiednią kasę
Pomógł: 6 razy Dołączył: 22 Mar 2007 Posty: 139 Skąd: Brzeg Dolny/Wrocław
Wysłany: Wto Cze 10, 2008 14:28
Ja pół roku walczyłem ze stukającym zawieszeniem, aż któryś tam mechanik z kolei wymienił mi elementy mocowania amorka na górze i w końcu mam błogą ciszę
Walkie, a te twoje stukanie to jak mniej wiecej brzmi?
Mialem takie cos ze jak drzwi zamykalem albo jechalem po nierownosciach, to wszystko wydawalo taki denerwujacy dzwiek. Okazalo sie ze cala ta scianka w drzwiach jest z tak cienkiej blaszki ze wszystko sie rusza i trzeszczy.
Po wygluszeniu problem zniknal
Moze cos w zawieszeniu jest wybite i takie dzwieki wydaje.
Albo przy ukladzie wydechowym, ktoras guma mogla sie urwac i Ci stuka o podwozie na wybojach.
Ja narazie wiecej sugesti nie mam co to moze byc, jak mi cos wpadnie do glowy to dam znac.
Powodzenia
Byc moze to jakas kostka, ktora lata pod spodem i obija sie o plastyki.
A przypadkiem nie masz nic w tym malutkim schowku pod kierownica, mi sie tam tez cos telepalo i nie wiedzialem co to.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum