gdy jadę po nie równej drodze to strasznie mi stuka klapa, próbowałem kręcic odbojnikami ale nic to nie dało;( dodam jeszcze że gdy klapa jest zamknięta i sie nią poszarpie to z lata, z tego wnioskuje że to zamek za słaba trzyma.
Czy jest możliwość regulacji zamka??
SPAMU¦
Wysłany: Pią Cze 13, 2008 23:41 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
tak. mozna to dolne ucho na które nachodzi zamek klapy poluzować i przesunąć w dół. Powinno pomóc, tylko jak za mocno przesuniesz to możesz nie zamknąć klapy. Metoda prób i błędów się sprawdza
Pomógł: 28 razy Dołączył: 12 Lip 2007 Posty: 564 Skąd: Wysokie Mazowieckie
Wysłany: Sob Cze 14, 2008 07:08
Może się to komuś wydać głupie, ale może to tablica rejestracyjna puka....
_________________ Hasła są jak majtki. Nie zostawiaj ich w miejscu, w którym inni mogą je zobaczyć, zmieniaj je regularnie ...i lepiej nikomu nie pożyczaj.
Pomógł: 18 razy Dołączył: 12 Kwi 2007 Posty: 306 Skąd: Radom
Wysłany: Nie Cze 15, 2008 18:19
A mi półka stukała przez źle dokręcone zaczepy czy tam haczyki
Ale wyraźnie kolega napisał że klapa lata jak się poszarpie ... u mnie jak sie nie chciało domykać przesunęliśmy to ucho dosłownie 2 - 3 mm i teraz to sie tak zamyka że aż sie chce coś wkładać do bagażnika
_________________ był od 13 Kwietnia Rover 220SD ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum