Wysłany: Pią Cze 13, 2008 14:36 [R75] Prośba o numer modelu sprężarki klimy
Typ: CDT Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1999
Witam potrzebyję numer modelu sprężarki klimy do mojego R 75 oraz informacji czy istnieje jakaś różnica pomiędzy sprężarką do diesla i benzyny.
Szczególnie zwracam się do PHJOWI, i przemo 285
_________________ ROVER 75 ......:::Lublin:::.......
Jeśli pomogłem kliknij POMÓGŁ
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Wto Gru 07, 2010 22:37, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pią Cze 13, 2008 14:36 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 27 razy Dołączył: 28 Maj 2008 Posty: 372 Skąd: z gór
Wysłany: Sob Cze 14, 2008 18:13
Witam !
Rafał zadzwoń do firmy euroklima z warszawy (znajdziesz w necie)-mają sprężarki po regeneracji....używana spr.to jak używane majtki-ja bym takich nie kupił....nikt nie dba o zdemontowany komresor,nie zaleje go olejem,ani nawet nie pomysli o zaslepieniu króćców-a to poprostu powoduje korozje i zniszczenie kompresora....
witam na 99 % zatarta wałek obraca się i przeskakuje z oporami jutro jadę wo warszawy może w autoland będą mieli ale różnica jest tylko chyba w rolce wałka z wielowypustami benzyna ma bodajże 4 rowki a diesel 5 lub na odwrót ale w rave nic tam nie ma więc jutro będę sprawdzał
_________________ ROVER 75 ......:::Lublin:::.......
Jeśli pomogłem kliknij POMÓGŁ
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum