Ci co pamiętają co było rok temu w Sielskiej Zagrodzie to wiedzą jak było fajnie.
Teraz trzeba to powtórzyć a wiec
Serdecznie zapraszam Wszystkich roverkowiczow na spot grillowy, który odbędzie sie w niedziele 15.06.2008 w Kiełczowie (7km od wroclawia) w Sielskiej Zagrodzie. Planowany czas rozpoczęcia grilla to godzina 15.
W razie potrzeby i większej ilości zainteresowanych możemy sie umówić we Wrocławiu i razem pojechać do Kielczowa.
Kto zainteresowany to niech sie dopiesze do listy
1. Tommyyogi
2. Walkie i Orson
3...
Pozdrawiam i do zobaczenia na grillu
_________________ R.I.P Historia Rovera zakończona i nigdy więcej nie chcę jej powtarzać.
RoVeR 416 Si '96
SPAMU¦
Wysłany: Wto Cze 10, 2008 22:06 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Witam wszystkich!!!
Jestem nowym posiadaczem Rovera 414 z Wrocławia i z chęcią pojawie się na integracyjnym ognisku.Ale czy organizator może bardziej przybliżyć gdzie znajduje się Sielska Zagroda. Z góry wielkie dzięki
Pozdrawiam CAMARO17
Więc co następuje. Około 13-14sta wyruszamy, jak nie pogubimy się na trasie powinniśmy być na 15.00. Mam nadzieję, że frekwencja będzie większa jak w tym wątku
Coś ze sobą jeszcze zabrać na tego grilla po za kocykiem, colówką w lodówce i wursztem (kiełbachą )
a-cha, jest jakaś opłata za wejście/wjazd do tej Zagrody
[ Dodano: Sob Cze 14, 2008 07:10 ]
k*#@ dzisiaj jest 14sty, jak ja to patrzyłem, popierdzieliły mi się dni przez te nocki, to jutro to nie przyjedziemy
może przeniesiemy to na dzisiaj
_________________ NIE POTRAFISZ PRZECZYTAĆ TEGO TEKSTU, WCIŚNIJ Ctrl +
ehhh no trudno. Tak to jest jak się we dwójkę pracuje na zmiany, ciężko jest utrafić jakieś wspólne wolne... zjedzcie za nas po jednym steku jutro może następnym razem się uda
PS. Jakoś nie umiem zasnąć po tej nocce, chyba zaraz ściągnę Ize z wyrka i zrobimy se wycieczkę na Szczeliniec, podeptamy trochę po Kudowej itp.
_________________ NIE POTRAFISZ PRZECZYTAĆ TEGO TEKSTU, WCIŚNIJ Ctrl +
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum