Temat się już pojawił w dwóch wątkach, ale ginie więc rozpoczynam nowy
Miejsce spotu: Kraków
Data: 21.06
Wtedy odbywa się impreza pod Wawelem "Wianki" - sa jakies koncerty, w sumie nie głupie
będzie pokaz ogni sztucznych i puszczanie wianków przez dziewice
- to będzie spot ROVERkowy czy właścicieli ROVERków ?
- spot przed czy już w trakcie wianków ?
- może tak jakaś godzinka, bo nie wiem na ile sobie mogę u teściówki dzień wcześniej pozwolić
jakby coś to ja tym razem jestem na TAK
_________________ zanim się wygłupisz polecam: nasza strona główna, techniczny FAQ, forumowa szukajka, punkty pomógł ...
Wysłany: Wto Cze 17, 2008 23:55
walkie napisał/a:
Trzeba spojrzeć o której się zaczynają wianki i ustalić coś. Czy zjeżdżamy gdzieś najpierw autami czy też od razu sru na wianki?
Walkie, wspominałaś ze wianki zaczynają się o ok 20:00 wiec moja propozycja spotkać się wcześniej ok 18:30-19:00 bo potem będą tłumy i możemy się nie odnaleźć i hmm... będzie problem ponieważ tel. nie będą działały no i pewnie część ulic będzie zamknięta.
Co do miejsca spotkania czekam na propozycje
przepraszam ze sie wetne w temat, mam wazne pytanko, ma ktos kontakt z Klubowiszem Pawel_W ????? odebral dla mnie na zlocie naklejki na roverka i mial wyslac pozcta ale juz duzo czasu minelo i ani widu ani slychu:( na pw tez nie odpowiada:(
_________________ to boost or to boost even more - that's a question
Wysłany: Czw Cze 19, 2008 22:27
Markzo napisał/a:
przepraszam ze sie wetne w temat, mam wazne pytanko, ma ktos kontakt z Klubowiszem Pawel_W ????? odebral dla mnie na zlocie naklejki na roverka i mial wyslac pozcta ale juz duzo czasu minelo i ani widu ani slychu:( na pw tez nie odpowiada:(
Paweł jest obecnie za granicą, a naklejki dla Ciebie mam jakimś cudem ja ale niestety w Krk a ja jestem obecnie w Busku, w poniedziałek wyśle Ci pocztą.
Wybacz za mały poślizg z mojej strony
Ja bym raczej wysłał adres na PM do tuńki i edytował tego posta jak najszybciej To są Twoje dane osobowe, chyba nie warto ich tutaj podawać Oczywiście nic nikomu nie zarzucam, ale jakby nie było, podajesz je publicznie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum