Wysłany: Sro Cze 18, 2008 11:54 [R825] Tłumiki
Typ: V6 Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.5 Rok produkcji: 1998
Poszukuje tłumików do R825 V6 24V, '98 czy sa jeszcze jakieś źródła z tymi częściami czy już wszystko wyschło? tu na tej ścianie wschodniej to tylko Passaty z 200 litrowymi zbiornikami ludzie znają, wiec mam problemy z tym swoim Roverkiem, poproszę o rady
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Wto Sty 04, 2011 00:15, w całości zmieniany 5 razy
SPAMU¦
Wysłany: Sro Cze 18, 2008 11:54 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
dopisek od Moderatora:
Zbyszek44, jeśli chcesz, by temat nadal funkcjonowałi nadal chceszuzyskiwać odpowiedzi na swoje pytanie to popraw proszę nazwę tematu na zgodną z zasadami naszego forum.
W celu edycji użyj fukcji "Edytuj" w swoim pierwszym poście
... a wystarczyło przeczytać ZASADY KĄCIKA
Wysłany: Nie Cze 22, 2008 12:01
piter34 napisał/a:
Zbyszek44 napisał/a:
Poszukuje tłumików do R825 V6 24V, '98 czy sa jeszcze jakieś źródła z tymi częściami czy już wszystko wyschło?
Szukałeś w Focie lub InterCars albo gdziekolwiek?
Tak InterCars, "Focie" nie wiem, to jest FOTO, FOTA, FOC bo w zdaniu pytajacym "... w Focie" to trudno okreslić, najlepiej podaj mi jak sie ta firma nazywa. Dziękuje z góry
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum