Witam. Potrzebuję zdjęcie oryginalnego korka wlewu paliwa do samochodów wyposażonych w silnik diesla. Chodzi o modele 200,220, 400,420, 600,620, (wersja wyposażenia, tzn czy D, czy SDi, czy Di jest nieważna). Dobrze by było gdyby to były dwa zdjęcia, jedno z ukosa, a drugie z góry. Z góry podziękuję funkcją pomógł. Lub chociaż powiedzcie czy tak wygląda w dieslach czy tylko benzynkach.
Ostatnio zmieniony przez piter34 Wto Cze 24, 2008 08:39, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Pon Cze 23, 2008 11:57 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
niestety nie mam pod ręką aparatu, ale podpowiem, że korek jest taki sam we wszystkich R400/45 bez wzgledu na to czy benzyna czy diesel
za to od R200 i od R600 może nie pasować
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
Ostatnio zmieniony przez sTERYD Pon Cze 23, 2008 16:21, w całości zmieniany 1 raz
pgrad, w odpowiedzi na Twoją wiadomość PW określam iż korek jest dokłądnie taki sam jak podesłał thef, a "zaworek" to ten w środku, jestm tam kuleczka która się schowa i wysówa zależnie od ciśnienia powietrza-ssania...
Dzięki za porady. Czyli tak jak podejrzewałem. Mam korek od opla, muszę go wymienić bo kody błędów mi się wyświetlają po dłuższej jeździe. W tych oplowskich nie ma zaworka I ciśnienie w baku tak spada że czasem trzeba się nieźle nasiłować żeby odkręcić ten korek.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum