Ja sie dowiedzialem, ze nie jest tak kolorowo w jego przypadku i sa jakies komplikacje.
Dobrze by jednak bylo, zeby Irek potwierdzil, a najlepiej zeby zdementowal i napisal, ze wszystko na najlepszej drodze.
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
no właśnie nie
Wczoraj dowiedziałam się z wiarygodnego źródła, że są komplikacje. Szczegółów nie podaję, bo nie wiem czy Irek sobie by tego życzył.
W każdym razie trzymajcie wszyscy za niego kciuki.
helo,
dziekuje Wam za pamiec i slowa otuchy
Wlasnie dzis Tomi przywiozl mnie ze szpitala do domu (dzieki Tomi
istotnie kolorowo nie jest ale nie ma co robic dramatu - inni maja gorzej
Zlamanie piszczeli okazalo sie byc wieoodlamowe a strzalka tez dostala niezle... na tyle, ze mam tez uszkodzana torebke stawowa. Ogolnie just jestem poskladany przy uzyciu najnowoczesiejszej ponoc u nas medycyny ale do pelnej sprawnosci wroce wg lekarzy za ok. pol roku. Czekam mnie jeszcze pare pobytow w szpitalu i dlooga rehabilitacja. Ale jest tez pozytyw za jakis miesiac, poltora bede juz mogl w gipsie prowadzic samochod
Najgorsze w tym wszystkim jest to, ze 2 diagnozy lekarskie jakie postawiono mojej nodze byly przeklamane. Dobrze, ze intuicja i logika kazaly mi drazyc temat dalej. W przeciwnym razie bylbym pewnie lamany za jakies poltora miesiaca i mial robione to co teraz, albo nigdy bym juz nie mial sprawnej nogi...
To w takim razie wszystko na najlepszej drodze, pozdrowienia od nas Irku.
Jak już ktoś wspomniał wyżej, na zlot jesienny przyjedziesz już o własnych siłach, czego przede wszystkim Tobie, a również nam wszystkim, serdecznie życzę
Irku, co tam słychać z Twoim zdrowiem? Mam nadzieję, że wszystko idzie ku dobremu. Myślałam, że się na zlocie dowiem, ale Ciebie ma nie być
Pozdrowienia
Wlasnie. Jestem na etapie skladania filmu z tego pamietnego zlotu i Twoja kwestia rowniez tam sie pojawi... moze bys napisal cos co u Ciebie slychac w zwiazku z tamtym wydarzeniem.
Pozdrawiam,
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum