Wysłany: Czw Cze 26, 2008 12:56 [R45] Proszę o porady...
Typ: IDT Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2003
Witam. bardzo prosze o info na temat tego oto model 2.0 tdi 1993. zakupilem go niedawno instrukcja w jezyku angielskim... no i kierownica po prawej stronie:)
jakie opony na alusach moge dac??? chodzi o rozmiar itp. jakie zarowki przod tyl itp. ?
pozdrawiam
ps.jestem tu nowy
sory 2003
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Pon Sty 17, 2011 19:50, w całości zmieniany 3 razy
SPAMU¦
Wysłany: Czw Cze 26, 2008 12:56 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Jeśli chodzi o taki rozmiar, to ja osobiście odradzam. Zdaję sobie sprawę, że jeśli chodzi o właściwosci jezdne, to całkiem przyzwoity rozmiar, ale ja właśnie na takim na drodze publicznej dwiie opony na raz rozciąłem, bo dziury nie zauważyłem. Polskie drogi nie bardzo sprzyjają niskim profilom.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Pomógł: 387 razy Dołączył: 15 Mar 2007 Posty: 4424 Skąd: Oświęcim
Wysłany: Pią Cze 27, 2008 22:18
Ciufcia napisał/a:
thef napisał/a:
Proszę przeczytać zasady kącika i dostosować do nich temat.
piter34, sie nie czepiał
A czy wszystko na głowie musi mieć Piter ? Poza tym, czy uważasz, że ja się czepiam ? A może chodzi o to, że skoro Piter się nie przyczepił, to ja tym bardziej nie powinienem ?
Ja polecam takie jakie poleca Rover. Jeżeli chodzi o alufelgi to wyraźnie jest napisane że dla tego silnika z oryginalnymi felgami 15" powinno się jeździć na oponach 195/55/R15. to samo podaje Honda. Myślę że producent wie najlepiej co jest dobre dla samochodu...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum