Oj NEOSS ile ja już sklepów w trójmieście przeleciałem i nic, mam już dosyć. Nic kuźwa nie pasuje, na opakowaniu Rover 620 a wystają 4 milimetry nad osłonę zaworów gumy, pozatym Rovera mam z 97 a wszędzie Accord do 96. RZYGAĆ MI SIĘ JUŻ CHCE .
Jeżeli się komuś udało kupić i pasują to proszę o dokładny parts number i namiar na sklep.
to może masz Roverka 620Ti bo z tego co pamiętam to w silnikach hondy za długie przewody to raczej nie powinny przeszkadzać
jeśli mam racje to kup przewody od R416 Si i powinny pasować, zresztą nawet jak powiesz że to Ti to nie powinno być problemów
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
Przewody od Tomiego też mi wystają te 4 mm, ale działają.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
E no to nieźle, a ja myślałem że to nie te przewody.
Chyba pojadę sprawdzić jeszcze te przewody które znalazłem w Auto-Partnerze, krótsze fajki mają i trochę inne gniazdo na świece, że trudno mi było je porównać z tymi co mam obecnie i ostatecznie ich nie wiozłem. A w tej sytuacji może warto sprawdzić i okażą się nie wystające.
Pomógł: 28 razy Dołączył: 12 Lip 2007 Posty: 564 Skąd: Wysokie Mazowieckie
Wysłany: Sob Lip 05, 2008 14:15
Wymieniałem ostatnio u brata w Hondzie Accord. Kupowane według katalogu JC firmy SEIWA... I jak założyłęm to też trochę wystawały.... Ale jak sie je konkretnie wciśnie to jest ok... One po prostu tak mają....
_________________ Hasła są jak majtki. Nie zostawiaj ich w miejscu, w którym inni mogą je zobaczyć, zmieniaj je regularnie ...i lepiej nikomu nie pożyczaj.
Mały update: już nie mam ElectroSparków.
Jeden z przewodów się był "spsuł". Nie widać uszkodzeń mechanicznych, ale w fajce cofnął się uchwyt na świecę, auto zaczęło mi palić na 3 gary. Na szczęście miałem jeszcze stare oryginalne przewody "Sumitomo"...
ElectroSparki miałem 2 lata, ok. 33kkm.
Powodem przedwczesnego zużycia mogło być wielokrotne demontowanie i zakładanie przewodów (wymiana świec, 2-krotna wymiana uszczelki pokrywy zaworów, wymiana rozrządu i jeszcze kilka razy...).
_________________ Nie udzielam pomocy na priv oraz na gg! Masz problem? Pisz na forum
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum