Witam forumowiczów! Mam Pytanie co do felg jakie mógłbym zamontować w moim roverze. Mi się szczególnie podobają takie: http://moto.allegro.pl/it...e_alufelgi.html
Powiedźcie co o nich myślicie i doradźcie może jakieś ciekawsze jeśli znajdziecie takie do 900 zł.
SPAMU¦
Wysłany: Czw Lip 03, 2008 15:07 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
No faktycznie ten pierwszy wzór fajny, ale ja nie ce 5cioramiennych felg... Inaczej samochód wygląda na takich np roverowskich 6 ramion a inaczej na 5 ramion. Ale sie faktycznie warto zastanowić bo ciekawe te 5tki:p
No fakt daleko jak to gdzieś tam u Ciebie Brt:p ale myślę że to nie byłby głupi pomytsł jakby znaleźć gdzieś takie felgi i je zregenerować... dzięki za tą stronkę zarąbista:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum