Wysłany: Nie Lip 06, 2008 22:13 skrzywdzilem bandziora ;(((
otoz dzis zapowiadal sie calkiem udany dzien. . . popoludniu przed spotem umylem autko, i rozpoczely sie test shoty z nowej zabawki >>>>
niestety w drodze na psot po odwiezieniu dziewczyny bna rondzie w konstancinei miala miejsce b glupia sytuacja, wjechalem na rondo i krecilem do 3 zjazdu, czyli 270 stopni. z 2 wyjazdu zaczela wysuwac sie baba w seledynowej micrze, zdarzylem jej mrugnac i odbic w lewo, poniewaz patrzylem na nia , nie zauwazylem ze auto przede mna zatzrymalo sie bo ktos wszedl na pasy i hamowanie bylo za pozne i przywalilem w civica przede mna O_O szkody w civicu wygladaja niegroznie, tzn zderzak pekniety. niewiadomo co z mocowaniem lampy ale chyba ocalal. u mnie maska zagieta lewy przod, bo zanurkowalem pod civica. poszedl klosz lampy i mocowania,zderzak pekl lekko w 2 miejscach rozebralem caly zderzak i nic innego eni ruszone, ale poczatkowa wycena lampy nie jest mila ((
oto kawalek zderzaka
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
SPAMU¦
Wysłany: Nie Lip 06, 2008 22:13 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Ostatecznie po to placisz OC zeby takimi srpawami zajmowala sie ubezpieczalnia.
Znizki wydaje mi sie ze beda na poziomie 100 - 200 zl. Nie sadze zeby wlasciciele byli zadowoleni z takiej kwoty A ty sie skup na naprawie ZR'a!
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
bity to moze za duzo powiedziane, bo to stluczka raczej. gdyby bylo z pol metra wiecej meijsca nic by sie nie stalo, a tak wjechalem pod zderzak civica i zagiela sie maska na lampe i lampa nie wytrzymala
zderzak po wytarciu nie wyglada tak zle jak na focie , bo tam pylku bylo troche od civica chyba, widac ryske i pekniecie.
jak ktos ma lampe do ZR-a to chetnie przytule za rozsadne pieniadze
z dostępem do lamp od R25/ZR chyba średnio jest A Ta twoja juz całkowity złom moze warto ją tymczasowo posklejać i w międzyczasie szukać gdzieś lampy całej
W Żaganiu na szrocie stoi r45 po waleniu w tył... więc może światła ocalały... i ZTCP to powiny pasować do Twojego bandziora... Jesli chcesz to rzuce okiem...
problem polega na tym ze skleic zakleic wszystko mozna , lecz przy pierwszej kontroli strace kwity , bo to przednia lampa i pekniety kawalek z 5 cm przedniej szyby przezroczystej pol biedy ze to postojowki akurat.
myslalem juz o rzezbie - tzn. kupic od anglika i przelozyc srodek, bo wszystko u mnie sprawne, tylko polamana obudowa zewnetrzna, pekniety kawalek szyby przedniej przy lampie i zaczepy polamane
jakbym mial obudowe to bym przelozyl srodek swoj do nowej obudowy , ale to akurat malo prawdopodobne by ktos mial cala obudowe bez lampy
w art bizarze tez maja ale angliki , wiec nie wiem po co sprzedaja O_o
maniaq, bo ludzie kupuja Angliki, naprawiaja auta i sprzedaja... Co z tego ze przelozysz sobie sam srodek jak w lampach Angielskich problem tkwi we szkle, sa inaczej ulozone wrabki... Nikt Ci samego szkla ani obudowy nie sprzeda bo na co komu odblask?
chodzi mi o szybe przednia przezroczysta, ona nie ma nic do samej lampy, obudowa to tez standard, srodek mam caly i sprawny dzialajacy wiec jakby sie dalo znalezc szybe przednia to nie musialbym calej lampy wymieniec skoro mam sprawna
tylko kto poratuje obudowa z szyba
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum