Wiem już że głowicami zajmują się w Poznaniu, ale słyszałem też że coś jest w Głogowie, wie ktoś może coś o tym czy aby na pewno? Jeśli tak to byłbym wdzięczny za namiary
1. szlifowanie wałóww, naprawa głowic - 607 133 836, samo planowanie zrobi od ręki, jest dostępny do końca tygodnia - mam mieszane uczucia ale robiłem u niego maluszka i widziałem teraz głowicę od fiata marei po zerwaniu paska i wygladała ok.
2. Motor-szlif-cześci Justkowiak.
ul. Reja 15A Głogów 076/835 64 31 oraz:
ul. Luksemburska 11, LESZNO 065/526 90 66
koszta całości ok. 140 - 150PLN (planowanie 70, szczelność 70) zwykle na drugi dzień jest zrobione. Trzeba dostarczyć głowicę bez kolektorów i umytą.
www.motoszlif.pl
ten drugi bardziej "fachowo" wyglądał. Sporo części do odbioru stało na półkach.
A mnie spotkało takie coś, że zaczął ubywać płyn chłodniczy i trochę kopcił na biało i o drobinę podniosła się temperatura, więc podjechałem na stację po płyn i dolałem. Z rana następnego dnia sprawdziłem stan płynu chłodniczego - ni ma wiec dolałem i pojechałem do domu (żeby odstawić autko w domu i później podjechać do mechanika). Po drodze podniosła mi się temperatura o 3/4 licznika. Wiec zatrzymałem sie na poboczu żeby odczekać chwilę. Później jak przekręciłem kluczyk nie chciał odpalić trochę dodałem gazu, i po chwili z tyłu auta była biała zadyma i pod silnikiem byłą plama oleju.
Mam pytanie czy to są objawy HGF?
Więc mam pytanie odnośnie mechaników we Wrocławiu a może gdzieś niedaleko Wrocławia, czy moglibyście mi polecić któregoś?
Bo byłem w warsztatach przy Paczkowskiej za Lidlem, to w jednym powiedzieli, że nie chcą sie podjąć takiej naprawy, a w drugim koleś mi zarzucił 1000 zeta za rozkręcenie i sprawdzenie w czym tkwi problem, ale jak się spytałem czy pan sporo rozkręcał takie Roverki, to powiedział, że bardzo rzadko.
Bo wiem że muszę się liczyć z kosztami naprawy, ale przede wszystkim chodzi mi dobrego mechanika, żeby to co robi, robił to porządnie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum