Wysłany: Pon Lip 07, 2008 23:06 a i ja sie przywitam :)
wszyscy sie witaja, no to wypada chyba i mi tez.
od bardzo niedawna, jakis 2 tygodni, jestem posiadaczka srebrnego ZR-a 1,4 z 2004 (podobno koncowki 2003- ja tam az tak sie nie znam, pisze co mi w dowodzie drukuja .
poszukiwania samochodu zaczelam od r25, skonczylo sie tak- i napewno nie narzekam. a przynajmniej poki co- i mam nadzieje, ze tak zostanie.
czemu rover? pewnie 3 lata indoktrynacji zrobily swoje- nasluchalam sie tyle, ze jakos na ulicy w koncu same zaczely "w oczy wlazic" i sie podobac..
kilka osob mialam okazje juz poznac na niedzielnych spotach na bemowie- i od razu chce wam bardzo podziekowac za tych kilka wizualnych poprawek, ktore wprowadziliscie u mnie w samochodzie. od razu lepiej sie jezdzi. a napewno przyjemniej
do zobaczenia!
SPAMU¦
Wysłany: Pon Lip 07, 2008 23:06 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
pani z WE to napewno nie ja, u mnie poczatek WA- chociaz dalej za nic sobie nie przypomne, sprawdzac w tej chwili tez mi sie nie chce
najczesciej uczeszczane trasy?
na pewno trasa torunska- wlasciwie codziennie, bo wszedzie gdzie potrzebuje zazwyczaj mi pasuje.
jesli idzie o zdjecie to pewnie jakies sie w koncu pojawi, jak juz jakies w miare ciekawe miec bede.
a spot damsko-meski? a czemu niby te dotychczasowe takie nie sa, ee?
zreszta w nd bylam, zatem mimo jednoosobowej reprezentacji, damsko-meski jednak byl
ja mam w bardzo kiepskiej jakosci (choc na upartego jakies sa), lepszych szukac trzeba u Kruchego- przeciez nie mogl sie oprzec, zeby nie uwiecznic (jak juz sie smiac przestal..)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum