Pomógł: 387 razy Dołączył: 15 Mar 2007 Posty: 4424 Skąd: Oświęcim
Wysłany: Pon Maj 26, 2008 10:57
Scaliłem oba Twoje tematy. Proszę na przyszłość nie tworzyć dwóch osobnych wątków na ten sam temat.
O gustach sie co prawda nie dyskutuje, ale swoja drogą czy nie za dużo tych wiszących i przyklejanych bajerków sobie zafundowałeś?
Pomógł: 6 razy Dołączył: 19 Mar 2008 Posty: 36 Skąd: Żmigród / Wrocław
Wysłany: Wto Cze 03, 2008 08:27
pykalodaniel napisał/a:
mi jedynie brakuje dobrego uchwytu na napoje
ja kupiłem w norauto uchwyt montowany w kratce wentylacyjnej (można go też na stałe przykręcić do deski rozdz.), regulowany rozstaw - spokojnie wchodzi puszka, kubek z kawa i butelka do 1L..jak na razie jestem zadowolony nic sie nie rozlewa
koszt: całe 15zł
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie przesadzajcie, zdjecia slabej jakosci. Pod pewnym katem i przy pewnym swietle nawet mi sie to podoba, polowa ma ringi na pokretlach i na zegarach a tu juz jazda.
Tylko ze wlasnie...tu nie ma ani ringow zegarow ani pokretel, proponuje konsekwencje, jak robic to robic
OSOBISCIE mam ringi na zegarach i pokretlach i biorac to pod uwage chetnie zobaczylbym jak wyglada ten zestaw z nakladkami na uchwyty kratek nawiewow tak jak tutaj...a jaki problem zdjac jak mi sie nie spodoba Chetnie bym lyknal namiar na to.
Mieszane uczucia mam za to co do tej listwy wokol konsoli centralnej, tu bym chyba jednak nie probowal u siebie Ale kto wie, przy full wypasie z ringami moze by i fajnie wygladalo
Jak Dla mnie trochę za dużo wszystkiego ale to właściciel ma się czuć dobrze w tym samochodzie jak to ktoś już powiedział:) Aczkolwiek pomysł z ringiem na napoje jest świetny jak dla mnie i sam muszę coś takiego założyć w swoim R200:)
Pomógł: 11 razy Dołączył: 21 Lut 2006 Posty: 204 Skąd: 33- 300 Nowy Sącz
Wysłany: Pią Lip 04, 2008 18:13
Zamiast inwestować w gadżety lepiej kupić felgi (oczywiście nie do środka . Jak dla mnie, (oczywiście nie obrażam nikogo bo to kwestia gustu) strata kasy i faktycznie zaczyna wyglądać jak Turecka taksówka.
bialy114 [Usunięty]
Wysłany: Pią Lip 04, 2008 20:59
dante27 napisał/a:
inwestować w gadżety
nie sądzę żeby to były jakieś "kosmiczne" inwestycje :jezor:
dante27 napisał/a:
kupić felgi
Tu pozwolę sobie nie zgodzić się - ma przecież fabryczne. Moim zdaniem są ładne (jeśli nie najładniejsze do serii 200/25) i spełniają swoją rolę. Zamienniki (czyt. inne niż fabryczne) mogą wyróżniać samochód, ale trzeba kupić z głową - bywa bardzo często, że takie "nieoryginalne" są dużo cięższe od seryjnych - a to chyba cena za "inność" niezgodna z przeznaczeniem "felgi z lekkich stopów"
Ja na miejscu właściciela poszedłbym w stronę mądrego obniżenia (max 40 mm z poprawką na polskie drogi )
kulfon0801 napisał/a:
to właściciel ma się czuć dobrze w tym samochodzie
święta racja - dobrze mówi - wódki mu dać
Ostatnio zmieniony przez bialy114 Czw Lip 10, 2008 14:31, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum