Wysłany: Pią Lip 11, 2008 17:59 Poraz kolejny opony :/
A wiec zaopatrzylem swojego r200 w felusie 17
Na felach nowiutkie (jeszcze z paskami ) opony : 2x pireli 205/40/17 i 2x champion (zimowe ) 205/40/17.
Myslalem o sprzedazy dwoch championow i zakupie dwoch letnich. Tylko pytanie czy 195/55/17 wejda i nie beda obcierac?? bo teoretycznie powinny byc lekko naciagniete.
Ogolnie to rover teraz wyglada niemilosiernie kozacko i jak jade przez miasto to wszyscy sie ogladaja . Jak autko wroci to zrobie foty
_________________ Sentyment do r200 silverstone pozostanie na zawsze...
Ostatnio zmieniony przez thef Pią Lip 25, 2008 09:08, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pią Lip 11, 2008 17:59 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
profil 55 bedzie za wysoki! min. 50 albo nawet 45 bo masz duże felgi.. a na 55 będziesz latał po zakrętach, chyba że jezdzisz powoli... 205/45 i napewno bedziesz zadowolony a nie pokrzywisz felg na "polskich drogach":/
profil 55 bedzie za wysoki! min. 50 albo nawet 45 bo masz duże felgi.. a na 55 będziesz latał po zakrętach, chyba że jezdzisz powoli... 205/45 i napewno bedziesz zadowolony a nie pokrzywisz felg na "polskich drogach":/
ja mam 205/40 ale teoretycznie profil 195/45 powinien sie naciagnac a te opony co mam to 500zl sztuka kosztuje (Pirelli P Zero Nero) no zobaczymy moze uda mi sie cos znalezc niedrogo
W pierwszym poscie sie walnelem i myslalem o 45 a zawieszenie mam -35 eibach. Felgi jezdzily w roverze po niemieckim tuningu ktorego sprowadzilem do sprzedaży tam jest zawieszneie -35 weitec'a i tez fajnie wygladal
_________________ Sentyment do r200 silverstone pozostanie na zawsze...
to kup sobie toyo proxes T1 bardzo dobre opony i kupisz napewno taniej... no 195/45 to juz prędzej nie pakój sie w 55 bo jeździłem chwile na 195/55 tylko na 16 i przy ostrej jeździe to wogóle...
Gleba by sie przydala bo jak woz drabiniasty wyglada Co do szerszych kapcioszkow to najwyzej troche przypakujesz zeby trzymac kiere, bedziesz mial najwieksze przedramiona w miescie
nie polecam Ci szerszych opon niż masz.
ja mam 215 na 16' i gdy wyprzedzam na trasie tira przy 150km/h to nie trzeba mi rollercoastera by poczuć dreszczyk emocji jak wracam na swój pas wpadając w koleinę
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum