Pomógł: 8 razy Dołączył: 27 Maj 2008 Posty: 202 Skąd: Wrocław
Wysłany: Czw Lip 17, 2008 22:19 [all Pb] Gdzie załozyc lpg na terenie wrocławia??
Witam mam pytanie jak w temacie a mianowicie gdzie we Wrocku polecacie założyć gazior, ewentualnie w Wałbrzychu albo Świdnicy. Mam silnik 1.1 wiem ze mocy niema i zaraz wielu mi napisze ze to ze tamto, ale narazie wygrała ekonomia a jak będzie przypływ większej gotówki to sie zrobi swapa na coś o wiele mocniejszego aha i mam pytanko bo mam stalowy kolektor dolotowy, czy moge tanszy gazior zalozyc i ewentualnie ile to by kosztowalo, i czy jest problem z założeniem, tzn gazownicy maja potrzebne rzeczy do roverkow czy musza zamawiac i trzeba czekac??
Pozdrawiam
SPAMU¦
Wysłany: Czw Lip 17, 2008 22:19 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum