Witam wszystkich, mam pytanie co myślicie o filtrze stożkowym do MG ZR czy jest sens kupowac i czy cos on da przy przeciętnej mocy silnika... dzieki za ospowiedzi pozdrawiam
SPAMU¦
Wysłany: Nie Lip 13, 2008 11:24 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 50 razy Dołączył: 25 Maj 2007 Posty: 800 Skąd: Ostrów Wielkopolski
Wysłany: Nie Lip 13, 2008 11:31
Ja mam dedykowany KIT K&N zamontowałem wg instrukcji obudowałem ładnie, co by ciepła nie ciągnął, power rura ładnie doprowadzona... różnice hmmm... ja odczułem, że trochę lepiej idzie przy górze i jakby szybciej dociąga do odciny...
Dodam, że wydech pełen przelot jest
Na Hamowni nie patrzałem... bo jakoś nie mam czasu
Jak robić dolot to tylko porządnie jak dla mnie...Przykręcenie stożka i jakaś tam lipna power rura to już od razu mówię, mija się to z celem...
Trochę czasu i $ poświęcisz na dolot to na pewno będziesz zadowolony jak w każdym razie jestem.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Pomógł: 50 razy Dołączył: 25 Maj 2007 Posty: 800 Skąd: Ostrów Wielkopolski
Wysłany: Czw Lip 17, 2008 23:02
szeryff napisał/a:
co masz na mysli?
Jak masz wydech przelotowy to jeszcze lepiej... masz wolny wydech i maszyna jeszcze lepiej zakręca
Czyli wywalasz kata dajesz... jedni rurę, strumienice czy co innego... wywalasz środkowy kładziesz przelot końcowy jakiś dupo mu gen przelotowy i jest dobrze
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Witam wszystkich! możecie mi napisać jaki symbol ma filtr stożkowy do MG ZR 105KM chodzi mi o firme KN czy może jakiś link do strony gdzie można dostać bez problemu... dzięx za odpowiedzi.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum