witam Kolegow i Kolezanki
Mam nastepujacy problem, dzis podczas jazdy przy hamowoniu pedal hamulca zaczal drgac.
przy lekkim wcisnieciu go jest normalnie jednak glebie drzy coraz mocniej,
czy to stare klocki czy cos innego. czy moze bebny z tylu, nie mam pojecia . jak ktos co wiec prosze o porade.
Dziekuje i pozdrawiam Paszczak.
[rover 220 SDI 97 (abs)]
SPAMU¦
Wysłany: Pon Lip 21, 2008 19:18 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
witam, nie mowie o dzialaniu absu, poprostu dziwnie sie zachowuje pedal hamulca gdy podczas jazdy zaczynam go wciskac. mysle ze to klocki sa starte, sam juz nie wiem .
witam, nie mowie o dzialaniu absu, poprostu dziwnie sie zachowuje pedal hamulca gdy podczas jazdy zaczynam go wciskac.
tak jak napisałem, przyczyną mogą byc krzywe tarcze
[ Dodano: Pon Lip 21, 2008 22:13 ]
chociaż teraz tak myśle , to ękniety pierścień ABS może dawac takie same objawy ze pedał hamulca zaczyna drżeć
Ja dodam, że przy krzywych tarczach w takim stopniu,że wywołują pulsowanie hamulca powinno już być wyczuwalne, nieprzyjemne drżenie na kole kierownicy.
Ja dodam, że przy krzywych tarczach w takim stopniu,że wywołują pulsowanie hamulca powinno już być wyczuwalne, nieprzyjemne drżenie na kole kierownicy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum