Tym razem powinno się udać, bo wracam tylko spod Kielc.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Tym razem powinno się udać, bo wracam tylko spod Kielc.
niezły podróżnik się z ciebie zrobił
co weekend to wyjazd (albo cały czas w rozjeździe)
_________________ moja historia motoryzacji: - Fiat Cinquecento; 700; - Fiat Punto 1.2 8V; - Fiat Bravo 1.2
16V; - MG ZR 160; - Golf V 2.0TDI; - Golf VI GTD
Postaram sie Was odwiedzić na Bemowie w najbliższą niedzielę.
Mam postój w Konstancinie po drodze na Mazury.
Parapetówka u stryja. Wszystko zależy od tego, czy w dalszą drogę wyruszymy w poniedziałek rano czy w niedziele po południu.
Ja jestem za poniedziałkiem.
niezły podróżnik się z ciebie zrobił
co weekend to wyjazd (albo cały czas w rozjeździe)
Eee... Zwykle tak mam - albo szkolę nad Zalewem i wtedy na 20 w niedzielę jestem w Wawie albo gdzieś jadę, to wtedy bywa różnie - zależy od pogody i odległości.
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Będę na pewno, ZTCW maniaq też, a Kruchy być może jak zdąży znad morza dojechać.
Fajną masz chałupę, że zderzak montujesz w środku...
Zgłaszamy z Asią powrót do domu ze spociku. Byliśmy niestety krótko, ale chociaż przywitaliśmy się. Bardzo nam było miło was poznać koledzy i koleżanki. Będziemy stawiać się na kolejnych spotach
Nam rowniez bylo milo
W ogole ten spot jakis obfity w nowe twarze
Kolega z granatowego R200 WF to jak teraz skojrzylem chyba to ten, ktorego bezczelnie na ostatnim spocie zawolalem "eeeeee!!" jak odjezdzal z kobieta spod da grasso;)
Wtedy zajechal na chwile, otworzyl szybe i powiedzial "O! To juz wiem ze sa spotkania roverkowe"
PS.
Brt masz kopniaka za to ze nie przyjechales do wawy
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
No nie ma sprawy, trzeba sobie pomagac i generalnie to do przodu i staramy sie
A kto nei rozumiem tej sekwnecji ("generalnie staramy sie i do przodu") http://www.maxior.pl/film...acych_Krzynowek tu jest link.
Pozdrawiam,
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Witam spocik zaliczony a niestety moj R odmówił posłuszeństwa i nie chciał odpalić żeby jechać domu Myślałem ze to rozrusznik a co się okazało spinka zasilająca rozrusznik spadła
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum