Wysłany: Wto Sie 05, 2008 00:09 [R200 1.4Si 96r] Płyn się gotuje i wywala ze zbiorniczka
HGF było(olej do wody poszedł) . Uszczelka wymieniona .
Mój problem wygląda następująco . Po 15 min woda jest zagotowana i wyrzuca ja do zbiorniczka wyrównawczego ( termostat wymontowany). Proszę o pomoc
Ostatnio zmieniony przez piter34 Czw Wrz 11, 2008 12:14, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Wto Sie 05, 2008 00:09 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 14 razy Dołączył: 20 Kwi 2005 Posty: 143 Skąd: okolice Krakowa
Wysłany: Wto Sie 05, 2008 12:24
a jak dawno robiłeś HGF ??no to będę dostawcą złych wiadomości zrób tak odkręć korek i zapal samochód bez gazowania i obserwuj czy będą sie wydostawać bąbelki powietrza z dolnego węża zbiorniczka wyrównawczego jak tak to hmm mechanik coś spaprał lub miałeś mega przegrzany silnik bo do wody dostaje się ciśnienie z kompresji bo coś tam w silniku jest pokrzywione.To już może jakiś mechanik się wypowie miałem to samo jak zalałeś swierzym płynem czy wodą to po jakim czasie włączył Ci się wentylator??
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum